Maskeli Fedai
Favori Üye
Nietzsche yani C olacaktı doğrusuD şıkkı diyorum ama A şıkkında da kalıyorum ama sonra yine düşünüyorum ve D şıkkı diyorum.
C diyorum, şaka şaka, D'dir. Az trip atmadı Fatih Terim'e, Mostafa Mohamed gidiyor diye.Tolstoyevski’nin şu an Galatasaray’da en sevdiği futbolcu kim diye sordum sizce ne demiştir?
A: Halil Dervişoğlu
B: Kerem Aktürkoğlu
C: Diagne
D: Mostafa Mohamed
@Dosi @AteşBöceği @EmRe @Gerekli24 @Maskeli Fedai @BARON男爵 @pompy @Aserat @Araf @serhatt
B @TolstoyevskiTolstoyevski’nin şu an Galatasaray’da en sevdiği futbolcu kim diye sordum sizce ne demiştir?
A: Halil Dervişoğlu
B: Kerem Aktürkoğlu
C: Diagne
D: Mostafa Mohamed
@Dosi @AteşBöceği @EmRe @Gerekli24 @Maskeli Fedai @BARON男爵 @pompy @Aserat @Araf @serhatt
Doğru, Nietzsche fotoğrafı vardı avatarında yıllardır.Nietzsche yani C olacaktı doğrusu
Bodrumsporun Fenerbahçe’den farkı yok 3 milyon TL borç yapmak neDoğru, Nietzsche fotoğrafı vardı avatarında yıllardır.
Bir zahmet pustum soruya kaç kere yeniledim sayfayıDoğru cevap Mostafa Mohamed idi, @Gerekli24 ilk doğru yanıtı söyleyen oldu
@Dosi Kanlı Ay sorusuyla birlikte 5
@Maskeli Fedai 3
@Gerekli24 1
@BARON男爵 1
Yeni soru geliyor
Uzun cevap yazınca @Gerekli24 ilk doğru bilen oluyor.Doğru cevap Mostafa Mohamed idi, @Gerekli24 ilk doğru yanıtı söyleyen oldu
@Dosi Kanlı Ay sorusuyla birlikte 5
@Maskeli Fedai 3
@Gerekli24 1
@BARON男爵 1
Yeni soru geliyor
Seni sıfırda bırakacaktım ne güzel..Bir daha yapamam şeref puanı aldık şükür
Benim aklım bodrumspordaBir daha yapamam şeref puanı aldık şükür
ATolstoyevski’nin daha Önce hiç gitmediği şehir hangisi diye sordum sizce ne demiştir?
A: Antalya
B: Ankara
C: İzmir
D: Kayseri
------
ATolstoyevski’nin daha Önce hiç gitmediği şehir hangisi diye sordum sizce ne demiştir?
------
KayseriTolstoyevski’nin daha Önce hiç gitmediği şehir hangisi diye sordum sizce ne demiştir?
------