Bu adamın adını bilmiyordum desemDoğru cevap C F. Nietzsche idi yani şu adam aşk olsun
Ekli dosyayı görüntüle 109151
@Dosi 4
@Maskeli Fedai 3
@BARON男爵 1
Maskeli yetişti Dosi'ye 😱
Yeni soru geliyor...
Senin ciğerini biliyorum..Doğru cevap C F. Nietzsche idi yani şu adam aşk olsun
@Dosi 4
@Maskeli Fedai 3
@BARON男爵 1
Yeni soru geliyor...
Benim yanıtlar neden kontrol edilmiyor?Niye herkes A ile D diyor nya
Daha önce WP'den hikaye görmemiş miydin bir tanıdığınınBu adamın adını bilmiyordum desem
Evet onu da eleyinA da elensin o zaman
ateist misinDoğru cevap C F. Nietzsche idi yani şu adam aşk olsun
@Dosi 4
@Maskeli Fedai 3
@BARON男爵 1
Yeni soru geliyor...
İlk doğru cevap vereninki kabul ediliyor doğru olarakBenim yanıtlar neden kontrol edilmiyor?
Alman filozof @DosiBu adamın adını bilmiyordum desem
Ama onlar bilindi yeni sorulara bak istersenBenim yanıtlar neden kontrol edilmiyor?
Hayır değilim ama listedekilerin üçü zaten dinle alakası yok hatta Tolstoy'un bileateist misin
Olsun kim adına dikkat ediyor. Bu Tols deyip geçtimDaha önce WP'den hikaye görmemiş miydin bir tanıdığının
D şıkkı diyorum ama A şıkkında da kalıyorum ama sonra yine düşünüyorum ve D şıkkı diyorum.Tolstoyevski’nin en sevdiği düşünür kim diye sordum sizce ne demiştir?
A- Tolstoy
B - Kant
C- Nietzsche
D- Dostoyevski
@Dosi @AteşBöceği @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Maskeli Fedai @BARON男爵 @pompy @Aserat @Araf @serhatt
DTolstoyevski’nin şu an Galatasaray’da en sevdiği futbolcu kim diye sordum sizce ne demiştir?
A: Halil Dervişoğlu
B: Kerem Aktürkoğlu
C: Diagne
D: Mostafa Mohamed
@Dosi @AteşBöceği @EmRe @Gerekli24 @Maskeli Fedai @BARON男爵 @pompy @Aserat @Araf @serhatt
dTolstoyevski’nin şu an Galatasaray’da en sevdiği futbolcu kim diye sordum sizce ne demiştir?
@Dosi @AteşBöceği @EmRe @Gerekli24 @Maskeli Fedai @BARON男爵 @pompy @Aserat @Araf @serhatt
DTolstoyevski’nin şu an Galatasaray’da en sevdiği futbolcu kim diye sordum sizce ne demiştir?
BTolstoyevski’nin şu an Galatasaray’da en sevdiği futbolcu kim diye sordum sizce ne demiştir?