- Reaksiyon puanı
- 3,713
- Puanı
- 560
Müthiş bir lezzet.Ama çoğumuzun sadece özel günlerde yiyebildiği bir yiyecektir sanırsam.Bizim burada kilosu 50 lira
Aslında 19 olacakmış ama @Tolstoyevski yapamamış etiketimi, mavi olmamışımGece gece feci şekilde aşerdiğim muhteşem lezzet. En lezzetli et türlerinden biridir kesinlikle, insan parmağını yiyesi geliyor hakkı verilerek yapıldığında… Olsa da şimdi yesek kuzu kuzu eti off…
Ekli dosyayı görüntüle 109071Ekli dosyayı görüntüle 109072@dosi @pompy @12.Adam
Gece gece feci şekilde aşerdiğim muhteşem lezzet. En lezzetli et türlerinden biridir kesinlikle, insan parmağını yiyesi geliyor hakkı verilerek yapıldığında… Olsa da şimdi yesek kuzu kuzu eti off…
Bunu hemen anladın sanmıştımAlttan alttan Kuzu Kuzu reklamı 😱 Vay vay vay![]()
Bunu hemen anladın sanmıştım
@Tolstoyevski bu yöntem ile bana Dark dizisini çok izlettirmeye çalıştı
Yani bence öyledir ama sorsan 'Ben öyle bir insanmıyım' der![]()
Hiç sen kırmızı renkte yemek yedinmi özellikle tavuk ve hindiyi ben kanlı kanlı yemek zorunda kaldım aile yanında duş beş dakika peçete kullanmak iki tane @Yakamoz-Asi
Yoldaşım beşi senin, beşi benim...Gece gece feci şekilde aşerdiğim muhteşem lezzet. En lezzetli et türlerinden biridir kesinlikle, insan parmağını yiyesi geliyor hakkı verilerek yapıldığında… Olsa da şimdi yesek kuzu kuzu eti off…
Kuzu etinin her şeyi güzel oluyor, şarkısı bileKuzu kuzu nun kavurması da güzel olur di mi @Tolstoyevski 🤭🤭 @Dosi