Ben istiyorsun madem @BARON男爵 önerim bu
Ayarlayamamış demek @Yakamoz-Asi ne hissediyorsun
onu sona sakladım düşük bekliyorumBen istiyorsun madem @BARON男爵 önerim bu
Yok ben değil site veriyor kutularıBüyük hissediyorum. İlk kez listede olduğum için Aykut büyük bomba vermiş elime galiba.
10 son kararım o zaman Aykut böyle bir şey yapmazBüyük hissediyorum. İlk kez listede olduğum için Aykut büyük bomba vermiş elime galiba.
@Yakamoz-Asi bugün @BARON男爵'u mutlu edecek bir kutu açtın Kutunda sadece 750 TL vardı teklif öncesi son kutu.10 son kararım o zaman Aykut böyle bir şey yapmaz
nasıl para etmemiş ben seni sona bıraktım mavi hissediyorsun diye
Kutusundaki değeri biliyor ama yorum yapamaz@Tolstoyevski bugün enerjisini yarışmaya sakladı burada düşüktür @BARON男爵
@Tolstoyevski en son 1tl açtı bundan daha düşük gidemez onu da sona bırakalım@Tolstoyevski bugün enerjisini yarışmaya sakladı burada düşüktür @BARON男爵
Yok ben orada da genelde pusuda olacağım, hesap kitap işleri malum kontrol etmek gerekiyor.. @xdragxx@Tolstoyevski bugün enerjisini yarışmaya sakladı burada düşüktür @BARON男爵
Aynen aman gözden kaçırmaYok ben orada da genelde pusuda olacağım, hesap kitap işleri malum kontrol etmek gerekiyor.. @xdragxx
Ben de hazırladım hata yapmadıysam excelde toplama öğrendim sayesindeYok ben orada da genelde pusuda olacağım, hesap kitap işleri malum kontrol etmek gerekiyor.. @xdragxx
Ben kendimde kırmızı sende mavi ama parantez içi kırmızı çıkar dedim sadece kendimden emin olabilirim çünkü dünden beri o his vardınasıl para etmemiş ben seni sona bıraktım mavi hissediyorsun diye
VMYM'da tutmayan düşünceler bunlar@Tolstoyevski en son 1tl açtı bundan daha düşük gidemez onu da sona bırakalım