AA Baya yüksek çıkmış valla500bin çıktı
AA Baya yüksek çıkmış valla500bin çıktı
Hamdi beye de ki emanetim olan 500bini almaya geliyorumBugün birazcık dikkatsizim çünkü ev diye bir şey kalmadı ortada yarın evdekiler taşınacak ev birbirine girdi kusura bakma
Hamdi Bey de 5.000 TL teklif etti formaliteden de olsa VMYM?
Yokuuum diyooor.Hamdi beye de ki emanetim olan 500bini almaya geliyorum
@slhttnmtl sen ne diyorsun kutuna11 @slhttnmtl diyorum, hadiseye hep küçük verdim umarım o da küçük ile karşılık verir
Sıfır Tolerans durumu olmaz inş, ama dünden sonra kendime güvencim tam.11 @slhttnmtl diyorum, hadiseye hep küçük verdim umarım o da küçük ile karşılık verir
11-12-13 hepsi de kırmızıydı...o zaman 11 açalım sayın moderatör son kararım
Mavi ile ayrılırsa gram üzülmem. O kadar açma dedim.
Vay be kindar mosiMavi ile ayrılırsa gram üzülmem. O kadar açma dedim.
Çok ayarsızım.11-12-13 hepsi de kırmızıydı...
@slhttnmtl kutusunda maalesef 150.000 TL vardı. Kötü gidişe devam maalesef.
Keşke kendi yarışında kutunda yüksek olsaydı bu kadarÇok ayarsızım.
O ara sanırım hayatımdaki tüm konularda çok şanssızdım, şaşırtmadıKeşke kendi yarışında kutunda yüksek olsaydı bu kadar
Ne alaka. Sadece bile bile ayağına sıkanlar çıkan sonucu hakederVay be kindar mosi
Son klasik yarışmacı ya bırakalım da büyükle ayrılsınNe alaka. Sadece bile bile ayağına sıkanlar çıkan sonucu hakeder
Ama bence en az sarı renk alıp ayrılır yani mavi ile ayrılmaz gibi @BARON男爵
Bırakalım bırakalım da hani kırmızılar nerde açma dedik açtıSon klasik yarışmacı ya bırakalım da büyükle ayrılsın
@BARON男爵 da gitti Tam hızlı olmamız gerekn bir yarışmaydı yarın sabah 7'de taşınma var evde skljjgjklsBırakalım bırakalım da hani kırmızılar nerde açma dedik açtı
Şimdi ben tam kaçar. Eve gidince gelirim. Belli daha uzar
2 numara son kararım@BARON男爵 da gitti Tam hızlı olmamız gerekn bir yarışmaydı yarın sabah 7'de taşınma var evde skljjgjkls
Böyle dedim diye de çok hızlı olma 10.00-10.15-10.30 gibi bitirsek yeterli2 numara son kararım