O kadar eskisin yani. .ss
O kadar eskisin yani. .ss
Avrupa Yakası dışında diğerlerini ilk defa duyuyorumBeyaz Gelincik ve Şöhret baştan sona izlediğim dizilerdi. Belkide ilk izlediğim türk diziler olduğu için ben de yer edindi.
Avrupa Yakası'nı da unutmamak gerekir.
Şuan eskileri yazdım ama bir çok dizisini izledim. En çok atv dizileri izlendi evimizde.
Bayaaa atv dizisi izlemişsin Kalp Yarası'nın ilk 2 bölümünü izledim ama sarmadı bakalım yeni sezon'da Yalnız Kurt'u bekliyorum Osman Sınav dizisi bir şans vereceğim.Aşk Bir Hayal, Aşk ve Mavi, Hercai, Kalp Yarası, Kara Ekmek, Seni Kimler Aldı, Sen Anlat Karadeniz, Yahşi Cazibe, Adanalı, Alemin Kıralı, Selena, Cennetin Gözyaşları, Kanatsız Kuşlar gibi harika dizileri yayınlamış bir kanaldır nice yaşlara atvcim
Zengin ve Yoksul dizisini de izlemiştim Aglama Anne dizisini de izledimAvrupa Yakası dışında diğerlerini ilk defa duyuyorum
Bayaaa atv dizisi izlemişsin Kalp Yarası'nın ilk 2 bölümünü izledim ama sarmadı bakalım yeni sezon'da Yalnız Kurt'u bekliyorum Osman Sınav dizisi bir şans vereceğim.
Ablamdan sonra medya dünyası gelişmiş.
starda benlen doğdu
Kurtlar Vadisinden sonra en çook izlenen diziydi ALİYE .Zerda öyleydiZerda ve Aliye'nin reytingleri şaşırttı beni o kadar yüksek beklemiyordum