Galatasaray'da Marcao, Kerem'i Maç İçinde Dövdü!

Milliyetçilik yapmıyorum. Kerem'i değil yeni gelen Rumen'i dövse bu olay Gs'nin iç meselesi olurdu. Ama Marcao sadece Gs futbolcusunu değil milli takım futbolcusunu da dövdü. O yüzden TFF'nin de müdahale etmesi lazım.
Katılmıyorum.

Ahahahahahaha.
Kerem'in abisi affetmiyorum dediği diye linç yedi adam hesabını gizliye almak zorunda kaldı. Sen ne karışıyorsun falan diyorlar ailesinden de özülr diledi Marcao ondan olabilir mi :A
Bir de neymiş Kerem'in abisi Fenerliymiş ondan bilerek takımı karıştırmak istiyormuş...

Marcao 3 hafta kadro dışı bırakıldı, disiplin cezası aldı, para cezası aldı. Ancak transfer durumu gerçekleşmediği için hele ki Galatasaray defansı alarm verirken profesyonelliği ön plana almak gerekiyordu. Hiç kadro dışı kalmasaydı kimse affetmezdi ama 3 hafta kadro dışı kaldığı için bence daha da uzatmak takıma zarardan başka bir şey olmazdı. O yüzden doğru karar, barışmalarına sevindim. Aile içinde olan aile içinde kalır...

Marcao 3 hafta kadro dışı bırakıldı, disiplin cezası aldı, para cezası aldı. Ancak transfer durumu gerçekleşmediği için hele ki Galatasaray defansı alarm verirken profesyonelliği ön plana almak gerekiyordu. Hiç kadro dışı kalmasaydı kimse affetmezdi ama 3 hafta kadro dışı kaldığı için bence daha da uzatmak takıma zarardan başka bir şey olmazdı. O yüzden doğru karar, barışmalarına sevindim. Aile içinde olan aile içinde kalır...
Zaten cezalı kadro dışı kalsa ne olacak :A
------

Bakalım bir sonraki sefere kimi dövecek? Galatasaray maçları aksiyon, heyecan, gerilim dolu. Silahla hastane basan mı dersin, kebapçıyla kavga eden mi, bulduğu genç oyuncuları sahada döven mi...
Bir dahakine kaleci antrenörü diye tahmin yapmak istiyorum:A
------

Yahu ne feshi ne kadro dışısı :A Soyunma odası, uçak ya da bir sonraki idmanda sarmaş dolaş fotoları basına gösterirler konu kapanır. Melo Riera'yı insan içine çıkarmayacak seviyeye geldi 3 gün sonra maça çıktı.

Tabii ki Kerem çok daha genç bir futbolcu neye uğradığını şaşırdı. Bir Fenerli olarak ben üzüldüm haline pırıl pırıl çocuk sonuçta. Ama Fatih Terim'in olduğu yerde böyle olaylarda futbolcular kadro dışı kalmaaaaaaaaaaaaaaaz. Hakeme itiraz ediyordu niye kırmızı verdin diye.
------

Yorumumu yaparken yorumunu görmemiştim :A Aklın yolu bir.
Ne kadar ileri görüşlü gerçi çok zor değil tahmin yapmak :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and bazinga
Zaten cezalı kadro dışı kalsa ne olacak :A
------

Bir dahakine kaleci antrenörü diye tahmin yapmak istiyorum:A
------

Ne kadar ileri görüşlü gerçi çok zor değil tahmin yapmak :A
Şunu tahmin etmek aşırı kolaydı ki :A
Nerdeeee o temelli kadro dışı, fesih falan geçsinler bunları.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24