DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,407
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Paralı hesaplar devreye girmeye başlamış.
Şu gönderideki yorumları ve Terim'in maç sonu açıklaması sonrası iş senin dediğin gibi olacak gözüküyor @xdragxx Herkes yavaş yavaş dönmeye başlamış.
Biliyoruz kardeşiiiim
Şu gönderideki yorumları ve Terim'in maç sonu açıklaması sonrası iş senin dediğin gibi olacak gözüküyor @xdragxx Herkes yavaş yavaş dönmeye başlamış.
Bu gidişle perşembe ilk 11 oynarsa şaşmaBiliyoruz kardeşiiiim
Hiç şaşırmadım nedense Terim'in kendisi için de böyle şeyler doğal çünkü.
Gökhan Töre, Melo oynadı bu da oynarBu gidişle perşembe ilk 11 oynarsa şaşma
10 bile almayabilirGökhan Töre, Melo oynadı bu da oynar
Bu arada TFF kaç maç ceza verecek bakalım. Jailson Belhanda'ya dokundu diye 8 maç almıştı. O 8'se bu 18
10 olsa yine iyi bence10 bile almayabilir
Bence 8 verirler o da 5'e iner10 olsa yine iyi bence
Eee ufak bir tokat 8'se buna da 8 vermek çifte standart olmaz mı Normali 12-16 maç arası bir şey bu hareketin.Bence 8 verirler o da 5'e iner
Gökhan Töre, Melo oynadı bu da oynar
Bu arada TFF kaç maç ceza verecek bakalım. Jailson Belhanda'ya dokundu diye 8 maç almıştı. O 8'se bu 18
Bak bak bak, rakipler nasıl birlik olmuş bu olaydan sonra..10 bile almayabilir
Yok ben bize de olsa aynısını isterimBak bak bak, rakipler nasıl birlik olmuş bu olaydan sonra..
Ekşide bir yorum görmüştüm 1 maç alır en fazla gibi sinir bozucu bir yorumu vardı atarım şimdi de hakaretten ceza yerim Marcao Kerem ekşi yazınca zaten nete konusunda gözüküyorEee ufak bir tokat 8'se buna da 8 vermek çifte standart olmaz mı Normali 12-16 maç arası bir şey bu hareketin.
Abi olayın Kerem'in genç olması ve Türk olmasıyla bir alakası yok ama yine de siz bilirsiniz.Kerem'in abisi adam çıktı. Affetmiyorum yazdı affetmeyin tabii. Bu Gs meselesi değil milli bir mesele. Bu sıkıntılı adamın saldırdığı 2. Türk futbolcu ve hepsi de genç.
Bu gsnin iç meselesi bence ama affedilirse kulübe yakışmayan bir durum olacak.Kerem'in abisi adam çıktı. Affetmiyorum yazdı affetmeyin tabii. Bu Gs meselesi değil milli bir mesele. Bu sıkıntılı adamın saldırdığı 2. Türk futbolcu ve hepsi de genç.
Milliyetçilik yapmıyorum. Kerem'i değil yeni gelen Rumen'i dövse bu olay Gs'nin iç meselesi olurdu. Ama Marcao sadece Gs futbolcusunu değil milli takım futbolcusunu da dövdü. O yüzden TFF'nin de müdahale etmesi lazım.Abi olayın Kerem'in genç olması ve Türk olmasıyla bir alakası yok ama yine de siz bilirsiniz.
TFF zaten ceza kesecektir ama bence milli takım futbolcusuna vurduğu olduğu için değil böyle olması da saçma olur diye düşünüyorum. Mesela bu olay milli takımda yaşansa dediğin çok doğru.Milliyetçilik yapmıyorum. Kerem'i değil yeni gelen Rumen'i dövse bu olay Gs'nin iç meselesi olurdu. Ama Marcao sadece Gs futbolcusunu değil milli takım futbolcusunu da dövdü. O yüzden TFF'nin de müdahale etmesi lazım.
Oldu zaten Bu herif GS-Milli takım u21 maçında Halil'e de tokat attı herkes olayı kapatmaya çalıştıTFF zaten ceza kesecektir ama bence milli takım futbolcusuna vurduğu olduğu için değil böyle olması da saçma olur diye düşünüyorum. Mesela bu olay milli takımda yaşansa dediğin çok doğru.