Elendikten sonra bile böyle şeyleri duymak beni çok iyi hissettiriyor.benim oylamamda iyi puan alırdın 🤗
Elendikten sonra bile böyle şeyleri duymak beni çok iyi hissettiriyor.benim oylamamda iyi puan alırdın 🤗
Abi bana ne yaşından, kariyerinden, İrem Derici'nin amacından?Niyesi mi var? İrem henüz çocukken Sertab Eurovision'ı kazandı. Sezen'in yazdığı söz ve bestelerin haddi hesabı yok zaten. Zaten İrem, Sezen ve Sertab gibi bir kariyere sahip olmak için çabalayan biri.
Kim ile kimleri karşılaştırdığının farkında bile değilsin.Abi bana ne yaşından, kariyerinden, İrem Derici'nin amacından?
Umrumda değil?Kim ile kimleri karşılaştırdığının farkında bile değilsin.
Yaz Günü'nü kullandın mı? Kaçıncı oldun?Elendikten sonra bile böyle şeyleri duymak beni çok iyi hissettiriyor.
Onu 2. hafta kullanmıştım ve iyi gitti diye hatırlıyordum ama 780 puanla 7. olmuş. Klip işe yaramamış.Yaz Günü'nü kullandın mı? Kaçıncı oldun?
Forum beni şaşırttı bu sefer.Onu 2. hafta kullanmıştım ve iyi gitti diye hatırlıyordum ama 780 puanla 7. olmuş. Klip işe yaramamış.
Bence ilk 5'ti hakkı.Forum beni şaşırttı bu sefer.
Şimdi baktım o haftaya. Oy kullansaydım güle oynaya tam puan verirdim. Bayağı bir fark var diğer şarkılarla arasında.Bence ilk 5'ti hakkı.
Şimdi baktım o haftaya. Oy kullansaydım güle oynaya tam puan verirdim. Bayağı bir fark var diğer şarkılarla arasında.
güzelYarı finalden herkese merhabalar. Bu hafta Pinhani'nin efsaneleşmiş bir şarkısı 'Beni Al' ile sizlerleyiz. Rakiplerim @The_Erinch @Tolstoyevski ve @Ahmed başarılar diliyorum.
"Bugünüm yarın olsa, ya da hep yeni baştan
Yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan
Geriye ne kalırdı, yaşananları atsan
Seni bir daha yaşamak isterim aslında"
Recap: 0.00 - 1.29
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi
Güzel secim olmuş tebriklerYarı finalden herkese merhabalar. Bu hafta Pinhani'nin efsaneleşmiş bir şarkısı 'Beni Al' ile sizlerleyiz. Rakiplerim @The_Erinch @Tolstoyevski ve @Ahmed başarılar diliyorum.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi
Ekli dosyayı görüntüle 108882
Yarı Finalden Herkese Merhabalar;
Sizlerin değerli oyları ile Son Dörde erişebildik;bugüne kadar gösterdiğiniz ilgi için şükranlarımı sunuyorum.
Yüreklerinize Sağlık.
Bu hafta Huzurlarınıza...
Son derece sarsıcı,hisli ve çok değerli bir şarkı ile geliyoruz.
Sizleri Candan Erçetinin o büyülü sesi eşliğinde;
Yüreğinize yüreğinize çarpacak ; "ANNEM" adlı şarkısı ile başbaşa bırakıyorum...
""Annem annem
Sen üzülme
Sözlerin hep
Yüreğimde
Annem annem
Gel üzülme
Ben hala senin
Dizlerinde""
R: 0:12 - 1:31
Yarı finalden herkese merhabalar. Bu hafta Pinhani'nin efsaneleşmiş bir şarkısı 'Beni Al' ile sizlerleyiz. Rakiplerim @The_Erinch @Tolstoyevski ve @Ahmed başarılar diliyorum.
Sanırım ikiside birbirini bekliyor... Beklemekten süreyi geçirmesinlerde 😁😁😁😁 @Tolstoyevski @AhmedGüzel sarkilar. Bakalim Tarkan ve Manga ne yapacak.
Sanırım ikiside birbirini bekliyor... Beklemekten süreyi geçirmesinlerde 😁😁😁😁 @Tolstoyevski @Ahmed
Adım çıkmış dokuza inmez sekize 😩😫Son dakikayi bekliyorlar @EmreCan gibi
Ben gönderdim dün amma paylaşmadım.Sanırım ikiside birbirini bekliyor... Beklemekten süreyi geçirmesinlerde 😁😁😁😁 @Tolstoyevski @Ahmed
Antilerine rağmen çeyrek finale kadar geldi. Bu da bir şeydir.Hak ediyordu çünkü reis