Mlsf...Ne olursa olsun açacağım ben o kutuyu
------
Evet intikamını almış oldu![]()
Ama moral bozmak yok son 5 kutu ikinci teklif öncesi. Yeni kutuyla devam edelim.
Mlsf...Ne olursa olsun açacağım ben o kutuyu
------
Evet intikamını almış oldu![]()
Üzgünüm @AteşBöceği 😔😔😔 @xdragxx görüyon değil mi ilk defa önerdiğim kutu kırmızı çıktı. Ne yapacağımı bilemiyorum.@Turkuazz ve @Mircan Saye 9 yani @Özgür demişti...
Kutuda maalesef 200.000 TL vardı. Aman böyle gitmeyelim...
Aman boşver sen onu gözler çift görüyor onun ondan çoğul konuşuyor
10 kutudan 8'i kırmızı diyecektin galibaÜzgünüm @AteşBöceği 😔😔😔 @xdragxx görüyon değil mi ilk defa önerdiğim kutu kırmızı çıktı. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Aklımda @Emre Ozansoy ve 17 numaraları kutu var mı?Mlsf...
Ama moral bozmak yok son 5 kutu ikinci teklif öncesi. Yeni kutuyla devam edelim.
Dimi yaAman boşver sen onu gözler çift görüyor onun ondan çoğul konuşuyor![]()
Kaç kere açtığımı unuttum 7 garanti galiba%50 500.000 TL açma oranı var @Gerekli24![]()
Mühim değil ya hiç sıkıntı yokÜzgünüm @AteşBöceği 😔😔😔 @xdragxx görüyon değil mi ilk defa önerdiğim kutu kırmızı çıktı. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Eksiği yok fazlası vardırKaç kere açtığımı unuttum 7 garanti galiba![]()
Evet olabilir madem bu kadar isteklisin senin kutunla devam ediyorum o zaman son kararım![]()
MİRCAN SAYE
Ama ben yarışırken son 3'ün 2 si 500 bin kalır benimki mavidirEksiği yok fazlası vardır![]()
@Mircan Saye kutunda 10.000 TL vardı.Evet olabilir madem bu kadar isteklisin senin kutunla devam ediyorum o zaman son kararım![]()
İşte yakıp yakmadıklarını bilsemİkisi de yok forumda Ateşböceği karar senin![]()
İyi bari kırmızı değilmiş sevindim. Kolay galsin. Bol şanslar @AteşBöceği 😄😁🤗😊@Mircan Saye kutunda 10.000 TL vardı.
Teklif öncesi son 4 kutu.
Hayır yarışmanın en başında bile 50.000 TL açsak tüh diyorSanırım şaka yaptın o kırmızı olduğunu üzülüyor genellikleYarışmacılar kırmızıları bitirirse en azından 50 bin falan alsın diyordu yufka yürekli Mikasa hanım
![]()
@Dosi