eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme] Sonuçları

Haftanın Şarkılarını Nasıl Buldunu?

• İyi

Oy: 18 94.7%
  • Orta

Oy: 1 5.3%
  • Kötü

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Tarkan'la birlikte final puanı alan Candan @The_Erinch ve Pinhani'yi @Özgür tebrik ediyorum :Z

Serdar Ortaç'la iyi bir yarış gösteren @Çiğdem çok güzel bir şarkıydı ama hepsi güzeldi bu hafta, geçmiş olsun..

Hadise de 4 puan farkla elenen ikinci isim oldu sanırım, Dum Tek Tek ile. Büyük geçmiş olsun. @slhttnmtl
Ay bir paylaşsaydık ana sayfada. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
  • Harika
Reactions: Tolstoyevski
Tarkan'la birlikte final puanı alan Candan @The_Erinch ve Pinhani'yi @Özgür tebrik ediyorum :Z

Serdar Ortaç'la iyi bir yarış gösteren @Çiğdem çok güzel bir şarkıydı ama hepsi güzeldi bu hafta, geçmiş olsun..

Hadise de 4 puan farkla elenen ikinci isim oldu sanırım, Dum Tek Tek ile. Büyük geçmiş olsun. @slhttnmtl
Tols anlık;
Angry Power GIF by SpongeBob SquarePants

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Büyük ihtimalle ben. :A

Neyse veda mesajımı yazayım:

Hepsi @kerem'in kirli oyunları, o oyunların kurbanı da ben oldum.
Kahkaha attım. :A:A

Şaka maka bu seazonda en çok desteğim sana dokunmuştur ama helal olsun sana. Hadise ile çeyrek finale gelmen büyük bir başarı. :Z

Düm Tek Tek ile eleneceğin asla aklıma gelmezdi. Ben maNga - Pinhani - Serdar arasından biri gider diyordum. Benim için şaşırtıcı bir sonuç oldu. :(

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Kahkaha attım. :A:A

Şaka maka bu seazonda en çok desteğim sana dokunmuştur ama helal olsun sana. Hadise ile çeyrek finale gelmen büyük bir başarı. :Z

Düm Tek Tek ile eleneceğin asla aklıma gelmezdi. Ben maNga - Pinhani - Serdar arasından biri gider diyordum. Benim için şaşırtıcı bir sonuç oldu. :(
Bunu yarışmanın başından beri düşünüyordum, bugüne nasip kısmet oldu. :A

Kesin sonuçlar gelsin uzun bir veda mesajı yazacağım. :A
------

NEDEN BU SONUÇLAR AÇIKLANMIYOR?

• Üzücü
Reactions: kerem