Çekemiyor bizi hayatım kıskanıyo tabii ee haklı da 😎Öyleyiz tabii çatla senn @Zeyno
Çekemiyor bizi hayatım kıskanıyo tabii ee haklı da 😎Öyleyiz tabii çatla senn @Zeyno
onu sona saklıyordu ama bilmiyor ki ilk önce sona gitmen lazımBir Derdim Var ile gelseydi keşke geçen hafta.
Evet ama ses sıkıntısı cidden var ben öyle yapmadım ama yapan var gibi az farkla gidersen bunun etkisi olabilir fark fazlaysa olumlu ya da olumsuz sanmam bunun etkisi olduğunuİş sahne performansından çok şarkıya bakmalı bence aslında.
Çekemiyor bizi hayatım kıskanıyo tabii ee haklı da 😎
Puanları takip ediyorum da ondan.Nereden biliyorsun torpilin nereden
Çekemiyor bizi hayatım kıskanıyo tabii ee haklı da 😎
Ses sıkıntısı mı, ben çok garibimEvet ama ses sıkıntısı cidden var ben öyle yapmadım ama yapan var gibi az farkla gidersen bunun etkisi olabilir fark fazlaysa olumlu ya da olumsuz sanmam bunun etkisi olduğunu
Cambaz ve Bir Derdim Var ile gelecekti ama o haftayı atlatmayı bekliyordu işte. Strateji hatasına kurban gitmese şuan finalistti.Bir Derdim Var ile gelseydi keşke geçen hafta.
Sanırım.onu sona saklıyordu ama bilmiyor ki ilk önce sona gitmen lazım
Ayyy resmen kalite kalite marka markaKorişimiz @xemrexxx'in oyları:
Ay şimdi mavi boncuk dağıtmam ben gerçek neyse ona oy kullanıcam
İşte kader oyları
Serdar Ortaç - Dansöz 4
Candan Erçetin - Yalan 6
Pinhani - Hele Bi Gel 6
Hadise - Düm Tek Tek 6
Tarkan - Şımarık 4
maNga - Bir Kadın Çizeceksin 2
Kesinlikle.Cambaz ve Bir Derdim Var ile gelecekti ama o haftayı atlatmayı bekliyordu işte. Strateji hatasına kurban gitmese şuan finalistti.
Sesi sahnede az geliyor o vakit hastaymış izlersen diğer kaydı anlarsın canlı sesi gelmiyor pekSes sıkıntısı mı, ben çok garibim
Ayyy resmen kalite kalite marka marka
Bana karışıyorsun diye sinir olmuştum ama puanın sayesinde affettim seni. @xemrexxxKorişimiz @xemrexxx'in oyları:
Ay şimdi mavi boncuk dağıtmam ben gerçek neyse ona oy kullanıcam
İşte kader oyları
Serdar Ortaç - Dansöz 4
Candan Erçetin - Yalan 6
Pinhani - Hele Bi Gel 6
Hadise - Düm Tek Tek 6
Tarkan - Şımarık 4
maNga - Bir Kadın Çizeceksin 2