Onunla da sohbet etmeyi isterdim, hiç sohbetimiz yok gibi. Gelse de sohbet etsek...
Onunla da sohbet etmeyi isterdim, hiç sohbetimiz yok gibi. Gelse de sohbet etsek...
Yine mi düğün?Hadise'yi temsil eden değerli yarışmacımız @slhttnmtl bugün yoğun. @Ahmed hakkında bir fikrim yok.
aynen
Yok, okul.Yine mi düğün?
Tekerleği nasıl icat ettiğini anlatırdı...hep kızları öyle tavlardı
Özelden her gün konuşurduk. 90'lara sayesinde derinlemesine hakim olmuştum. Eylül'de geleceğim dedi ama bekliyoruz.
Türkiye'de yüz yüze eğitim başladı mı ki?Yok, okul.
@xemrexxx in Rus konusunda onu yakaladımTekerleği nasıl icat ettiğini anlatırdı...hep kızları öyle tavlardı
Evet, dün başladı ilköğretim ve liselerde.Özelden her gün konuşurduk. 90'lara sayesinde derinlemesine hakim olmuştum. Eylül'de geleceğim dedi ama bekliyoruz.
------
Türkiye'de yüz yüze eğitim başladı mı ki?
Halen dağlarda o..inecek birgünÖzelden her gün konuşurduk. 90'lara sayesinde derinlemesine hakim olmuştum. Eylül'de geleceğim dedi ama bekliyoruz.
------
Türkiye'de yüz yüze eğitim başladı mı ki?
Bende çok yoğunum, @slhttnmtl yalnız değil bu konuda. Yine de ayakta durmaya çalışıyoruz.Evet, dün başladı ilköğretim ve liselerde.
@The_Erinch--ÇEYREK FİNAL İLK PUAN DURUMU--
Tarkan - Şımarık | 38
Candan Erçetin - Yalan | 36
Pinhani - Hele Bi Gel | 33
Hadise - Düm Tek Tek | 30
Serdar Ortaç - Dansöz | 26
maNga - Bir Kadın Çizeceksin | 24
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi
İlk haftadan bir de ders/ödev vermeye başlamışlar herkese. Sinir bozucu bir şey.Bende çok yoğunum, @slhttnmtl yalnız değil bu konuda. Yine de ayakta durmaya çalışıyoruz.
Aaa bu arada @Emre Ozansoy a diyoruzda @slhttnmtl daha küçük çıktı lise 2 ymişBende çok yoğunum, @slhttnmtl yalnız değil bu konuda. Yine de ayakta durmaya çalışıyoruz.
Pandemi onu da vurmuş, o yüzden bu kadar çok ara verdim demişti. Tekrar yarışmaya katılmak istiyorum dedi ama. Bizde onu bekleyecektik. @ÇiğdemHalen dağlarda o..inecek birgün
Evet; 17 sanırım @slhttnmtlAaa bu arada @Emre Ozansoy a diyoruzda @slhttnmtl daha küçük çıktı lise 2 ymiş
@dreamy Torun konumundan abi konumuna geldi ciddi ciddi @The_Erinch