Geberin ikinizde.
@eskici v2.
@eskici den örnek verdine göre övdün sanırım beni
Bakış açına bağlı.@eskici den örnek verdine göre övdün sanırım beni
Arslan Beye dön ozaman Aaaa hep böyle bu eski nick muhabbeti açılıyor işte sen arafa cevap vermeme laf ediyon bende Aslan Beye bağlıyom @eskiciBakış açına bağlı.
O zaman sen de "Çiğdem-"e dön.Arslan Beye dön ozaman Aaaa hep böyle bu eski nick muhabbeti açılıyor işte sen arafa cevap vermeme laf ediyon bende Aslan Beye bağlıyom @eskici
Yazıklar olsun @bazinga, ne güzel şekilli kullanıcı adları vardı.
Bir düzeni olan kişilerde takılıyor buraya.Çoğu kişi için forum kapandığında ya da bir düzene sahip olduğunda bitecek olan bağımlılık türüdür, geçici hevestir.
Sanmıyorum bu forumda çok aktif olan isimler olarak kaçımızın düzeni var uyku da dahil Sen de eskiden bu kadar aktif değildin misal ama 2020 sonrası çoğaldı pandemi nedeniyle, ki aynısı benim içni de geçerli. Yani sabah 9 akşam 7 iş olsa, günde tek tük bakar yarım saat bir saat takılırız yorgunluktan dolayı. Ama durum öyle olmayınca yapacak bir şey yok durumu oluşuyor…Foruma takılan hepimizde olunan birşey. Kimi zaman öylesine boş boş dolanırken, kimi zamanda değer verdiğimiz ve değer verdiğini düşündüğümüz isimler için geldiğimiz mekan.
Bir düzeni olan kişilerde takılıyor buraya.
Benim için diğer sosyal medyadan farksız.
Aktifliğim yönetime girince arttı. Evet pandemi etkendi. Yönetimden ayrıldığım zaman bir çok şey değişir. Bakalım. Zaman gösterecek.Sanmıyorum bu forumda çok aktif olan isimler olarak kaçımızın düzeni var uyku da dahil Sen de eskiden bu kadar aktif değildin misal ama 2020 sonrası çoğaldı pandemi nedeniyle, ki aynısı benim içni de geçerli. Yani sabah 9 akşam 7 iş olsa, günde tek tük bakar yarım saat bir saat takılırız yorgunluktan dolayı. Ama durum öyle olmayınca yapacak bir şey yok durumu oluşuyor…
Sanmam forum kapanana dek azalacağını daAktifliğim yönetime girince arttı. Evet pandemi etkendi. Yönetimden ayrıldığım zaman bir çok şey değişir. Bakalım. Zaman gösterecek.
Emekli olunca konu açma hevesi 0 olurSanmam forum kapanana dek azalacağını da
Aynen hatta sosyal medyada pek aktif değilim Instagram sayfam hariçForuma takılan hepimizde olunan birşey. Kimi zaman öylesine boş boş dolanırken, kiöi zaman çeşitli etkinlikler ile vakit geçirdiğimiz, kimi zamanda değer verdiğimiz ve değer verdiğini düşündüğümüz isimler için geldiğimiz mekan.
Bir düzeni olan kişilerde takılıyor buraya.
Benim için diğer sosyal medyadan farksız.