Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- Final Haftası-🍒 🍒

Aklıma @12.Adam 'ın en son yarışacağı ancak partnerini dinlenmeden son kararım dediği için saf dışı kaldığı bölüm geldi. :A
Skljgjklsjgjklskl
Bugün de öyle yaparsa saf dışı bırakırız skljgjksklgjkllskgjkljkl İremciğimi sinir etmişti :A

Bu arada sen bu @12.Adam'la uğraşma diye yarıştırmadım seni zaten haftaya sürprizler vaaaaaaar :A
------

Akşam 7 gibi olsa güzel olur :A

Skljgjklsjgjklskl
Bugün de öyle yaparsa saf dışı bırakırız skljgjksklgjkllskgjkljkl İremciğimi sinir etmişti :A

Bu arada sen bu @12.Adam'la uğraşma diye yarıştırmadım seni zaten haftaya sürprizler vaaaaaaar :A
Haftaya olaylar olaylar. :A Şimdiden Melek ablaya bol sabır diliyorum akşam için. :A @Angelica @12.Adam

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Teşekkür ederim güzel sözlerin için. Ben de özleyeceğim seninle atışmayı. :A Artık yeni sezonda kaldığı yerden devam eder atışmalarımız. :A
------

Sana hala sinirliyim. Senin yüzüne gitti benim 50.000 TL ama neyse canın sağolsun. :A
Senin 50 bin gittiyse benim 450 bin gitti :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Huylu huyundan vazgeçmez, yine benzer olaylar yaşanacak gibi bakalım. :A
------

Eskici 'yi açmasaydın şu an bunları tartışmaz ve paraların keyfini çıkarıyor olurduk. :A
Sürekli 500 bin açan biriyim ve son 3'ün 2'si 500 bin bir de Denize karşı çok net bir hissim vardı kırmızı ki kırmızı çıktı.

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Bakalım diğer yarışmacılardan dönüş gelsin olmadı ikinizi yarıştırırım :A

Tamamdır ben akşam müsaitim :A
------

Bakacağız :A
------

Onlar için de uygunsa üçünüz birden de yarışabilirsiniz :A

Benim için uygun @Cervantes hemşom ve kardeşimle yarışmaktan mutluluk duyarım :A
------

Kaç gibi müsaitsin abla bugün?

Valla akşam abim gelmeze 8 den sonra müsaitim :D