Ben çoktaaan kullandımYarın oylarımı kullanayım![]()
Ben çoktaaan kullandımYarın oylarımı kullanayım![]()
Dün öğle vaktinde etkinliği gerçekleştiren @Emre Ozansoy daha önce hiç oy kullanmama rağmen bana özel mesaj yoluyla bu turda oy kullanabileceğimi ilettiğine göre bu demektir ki turda ilk kez oy kullanma anlamında hiçbir sıkıntı yok.![]()
Bu müthiş olay bu olaylardan sonraDün öğle vaktinde etkinliği gerçekleştiren @Emre Ozansoy daha önce hiç oy kullanmama rağmen bana özel mesaj yoluyla bu turda oy kullanabileceğimi ilettiğine göre bu demektir ki bu turda ilk kez oy kullanma anlamında hiçbir sıkıntı yok.![]()
Dün öğle vaktinde etkinliği gerçekleştiren @Emre Ozansoy daha önce hiç oy kullanmama rağmen bana özel mesaj yoluyla bu turda oy kullanabileceğimi ilettiğine göre bu demektir ki bu turda ilk kez oy kullanma anlamında hiçbir sıkıntı yok.![]()
En acı vericisi de aslında gayet olması gereken ve her sezon olan bir olaya birden bire ansızın müdahale ederek kendi kendilerinin kuyusunu kazdılar, halbuki isteyen oylar isteyen oylamazdı bunu inada bindirmeye gerek yoktu ama kendileri bilirDün öğle vaktinde etkinliği gerçekleştiren @Emre Ozansoy daha önce hiç oy kullanmama rağmen bana özel mesaj yoluyla bu turda oy kullanabileceğimi ilettiğine göre bu demektir ki bu turda ilk kez oy kullanma anlamında hiçbir sıkıntı yok.![]()
Sen de hoşgeldinValla ben oylarımı kullandım bana o özel mesaj geldiyse oylarım da sayılmak zorunda, o kadar.![]()
Kalben hoşbuldum.Sen de hoşgeldin![]()
Siz millete hobi olsun diye mi liste atıyorsunuz arkadaşlar yapmayın etmeyin güldük eğlendik tamamBenle @Yakamoz-Asi'nin oylarını da sayarsınız artık çok gereksiz uzadı
![]()
Sabah sabah 9 bildirim gelmiş.
Sonuç ne şimdi okutmayın bana sayfalarca yorum.![]()
@xdragxx ile senin oyları saymıyorlar.![]()
Sandığa gelen geri çevrilmez, o oylar sayılacak 😁Şuan konsolosluğa oy vermek için gitmiş ama kimliğini evde unutmuş biri gibi hissettim.
Sağlık olsun ne diyeyim şimdi.![]()
Herkese günaydınlar,
Sandığa gelen geri çevrilmez, o oylar sayılacak 😁
Ben başından beri hiç oy kullanmadım ama en baştan beri bana recap listesi Kerem ve Emre tarafından yollanıyordu, son birkaç haftadır ise recap atılmamış. Hatta bu hafta da yollanmamıştı, ben isteyince yollandı.
Bu arada yeni jüri kadrosuna bildiğim kadarıyla hep ekleme yapıldı hatta ne kadar çok oy kullanılırsa kar gözüyle bakıldı, bence de oy kullanmak isteyenlerin oyları kabul edilmeli. Yani ilk sezondan beri hep böyle yaptık, son haftalar da olsa kim gelirse hemen recap yollatıp oylarını saydırdık.
Lakin ben yarışmacı değilim, sadece düşüncemi belirtmek istedim. Ek olarak oy kullanmam sorun yaratıyorsa kimseyi zorda ve zan altında bırakmam, oy da kullanmam. Bu haftanın kullandığım oyları da geçersiz sayılır.![]()
İkinizinde ne kadar sağduyulu ve net, açıklayıcı yorumları olmuş. Yorumlarımı okumuşunuzdur zaten Ben Yarışmacı olarak Herkesin Oy Kullanması tarafındayım. Hayırlısı olsun🙏Sayfalarca yorumu okudum, birkac kez bildirim gelmis, okumamak biraz saygisizlik olurdu diye düsündüm sonradan.
Ben dün oylarimi Emre'ye hemen gönderdim hemen. Dün zaten ben kendim sormustum "sonradan jüri olarak katilabiliyor mu gercekten?" diye etiket geldikten sonra. Ki eski sezonlarda böyle bir sey oluyormus, yorumlara bakacak olursak.
Benim icin oylarimin sayilip sayilmayacagi fark etmez, yarismaci degilim, jüri degilim. Eskiden bir sezon oy kullanmistim sanirim, tam hatirlamiyorum simdi. Rahatsiz olanlar varsa da saygi duyarim. Mantik olarak düsünecek olursak, ne kadar cok oy, o kadar saglikli sonuc olur, daha tarafsiz bir sonuc ortaya cikar diye düsünüyorum.
Yazdigim gibi, ben oylarimi gönderdim, ister kabul edin, ister etmeyin. Sonucta bu bir forum yarismasi, yani sonunda kimse size para ödülü vermeyecek, o kadar önemsemeyin. Birbirinizi kiracak veya üzecek kadar önemli degil bunlar, hayatta daha önemli seyler var.
Kolay gelsin, herkese basarilar.![]()
Sayfalarca yorumu okudum, birkac kez bildirim gelmis, okumamak biraz saygisizlik olurdu diye düsündüm sonradan.
Ben dün oylarimi Emre'ye hemen gönderdim hemen. Dün zaten ben kendim sormustum "sonradan jüri olarak katilabiliyor mu gercekten?" diye etiket geldikten sonra. Ki eski sezonlarda böyle bir sey oluyormus, yorumlara bakacak olursak.
Benim icin oylarimin sayilip sayilmayacagi fark etmez, yarismaci degilim, jüri degilim. Eskiden bir sezon oy kullanmistim sanirim, tam hatirlamiyorum simdi. Rahatsiz olanlar varsa da saygi duyarim. Mantik olarak düsünecek olursak, ne kadar cok oy, o kadar saglikli sonuc olur, daha tarafsiz bir sonuc ortaya cikar diye düsünüyorum.
Yazdigim gibi, ben oylarimi gönderdim, ister kabul edin, ister etmeyin. Sonucta bu bir forum yarismasi, yani sonunda kimse size para ödülü vermeyecek, o kadar önemsemeyin. Birbirinizi kiracak veya üzecek kadar önemli degil bunlar, hayatta daha önemli seyler var.
Kolay gelsin, herkese basarilar.![]()
MS yüzünden yıllardır hep tartışmalar çıkar, oyların adil olup olmadığı veya sunucu üzerinden vb. çokça görüp duyduk. Her zaman da anlamsız gelmiştir, bir yarışma/etkinlik için bu kadar kırgınlık oluşturmaya ne gerek var? Ben bu lafları her MS sezonunda da demişimdir, mesajlarım da duruyordur. Eğlenmek için katıldığımız bu etkinlikte soruna pek gerek de yok bence.İkinizinde ne kadar sağduyulu ve net, açıklayıcı yorumları olmuş. Yorumlarımı okumuşunuzdur zaten Ben Yarışmacı olarak Herkesin Oy Kullanması tarafındayım. Hayırlısı olsun🙏
Sihirli annemi bende en baştan uyarladim eski kadrosuyla 20 bölüm 31bölüm 32 bölüm 24 bölümMS yüzünden yıllardır hep tartışmalar çıkar, oyların adil olup olmadığı veya sunucu üzerinden vb. çokça görüp duyduk. Her zaman da anlamsız gelmiştir, bir yarışma/etkinlik için bu kadar kırgınlık oluşturmaya ne gerek var? Ben bu lafları her MS sezonunda da demişimdir, mesajlarım da duruyordur. Eğlenmek için katıldığımız bu etkinlikte soruna pek gerek de yok bence.![]()