eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 108617
Herkese Merhaba Canlarım ❣️❣️
Çeyrek Finallere emin adımlarla ulaşabildik, kaldık bir avuç... Değerli rakiplerim @Tolstoyevski @Özgür @Ahmed @Çiğdem @Ahmed ve @slhttnmtl gönülden başarılar diliyorum.

Bu hafta karşınıza Candan Erçetinin yüreğe dokunan, derinden sarsan... Klibi ile kalbinizi yakacak, efsane, '' YALAN " adlı şarkımızla geliyoruz.

" "Zaman kendine benzetmez herkesi

Hesapsız açar baharlar pembeyi
Açmadığın dalda sözün geçer mi?
Dünyada ölümden başkası yalan
Yalan, başkası yalan
Yalan, başkası yalan
Dünyada ölümden başkası yalan"""

R: 1:34 - 3:05

Başarılar abicim :Z :Z :Z

• Harika
Reactions: The_Erinch
15 şarkısı bile olmayan; bu yüzden programlarda, sahnelerde söylediği saçma canlı performanslar ile yarışan Merve'nin Teoman, MFÖ, Model gibi isimleri elemesi asıl büyük leke. :A
Sen niye atladın yine avukat mısın seni de biliyoruz :A
------

Sıfır Tolerans gibi çok ünlü ve harika bir şarkının sıradan bir şarkıya eleneceğini düşünmüşse sıkıntı ondadır, ne diyeyim. :A
Sıradan mı aa pardon şey olduğunu unutmuştum senin de :F
------

Hayırlısıyla Hadise bu hafta postalanıyor :F Candan muhteşem gelmiş Serdar da çok iyi :A
------

@denizz19 @Çiğdem gene Poşeti getirmemiş 😁😁😁
O finalde :A

• Güldürdün
Çeyrek Finallere emin adımlarla ulaşabildik, kaldık bir avuç... Değerli rakiplerim @Tolstoyevski @Özgür @Ahmed @Çiğdem @Ahmed ve @slhttnmtl gönülden başarılar diliyorum.

Bu hafta karşınıza Candan Erçetinin yüreğe dokunan, derinden sarsan... Klibi ile kalbinizi yakacak, efsane, '' YALAN " adlı şarkımızla geliyoruz.

Yalan, başkası yalan
Yalan, başkası yalan

Sonunda beklenen şarkı gelmiş:oley:

• Harika

Yalan, başkası yalan
Yalan, başkası yalan

Ha-ri-ka :bhr:

• Harika
------

------

Hayırlısıyla Hadise bu hafta postalanıyor :F Candan muhteşem gelmiş Serdar da çok iyi :A
------

Evet, avukatıyım. :A Hayır sana aynısı yapıldığında olay çıkardığın şeyleri başkalarına karşı sen yapıyorsun. Üstelik yarışmacı bile değilsin. İlginçsin cidden. :A

• Harika
Reactions: slhttnmtl
------

------

------

Ben sen elen diye uğraşacak olsam zamanında sana -az şarkı kaldığında- 6 vermezdim, zaten baktım da bugüne kadar sadece 1 tane 1 vermişim. :) İşine gelmeyince herkesi düşman belleme, ilk sen bana saldırdın ben de senin şarkının sıradan olduğunu söyledim. :)

Bir de gelmiş ben seni eleyince artık ne kadar hırs yaptıysan bilemiyorum, nolursa olsun çok şükür çeyrek finale çıktım ve bu hafta da elenmeyeceğim. Lütfen Hadise'ye ucuz ucuz şeyler söyleme benimle de muhatap olma. :)

Bu arada beni kötü gibi göstermeye çalışıyorsun ama adım kadar eminim bana 1 vereceksin. :F

• Güldürdün
Reactions: denizz19
@Emre Ozansoy bana bildirim gelmemişti. Gündüzde bir kaç bildirim bakıp gitmiştim. Yeni hafta konusu olduğuna bile dikkat etmemişim.
Kolay gelsin şimdiden :Z yarışmacı azaldıkça jüriler çoğalıyor :A

@Özgür Hele Bi Gel ile gelirsen geçen haftayı telafi ederim gibi :A
------

Niye katılmadın başta şimdiki durum yokmuş gibi konuşuyorum çünkü başta yoktu. Bir tane eski şarkıcı görmek isterdim.
Biraz hissettim diyelim. Ben heyecan yapıp stres yapıyorum yarıştığımda ve haksızlık görünce susmam kavga çıkar çekingem olmuştu :A hatta bunu konuda da başlarda dedim. Özellikle 6 kişinin özel oy kullanma olayı bence programın seyrini değiştiriyor. Bunu konuda örneklerle belirtmiştim :A misal iki kişi aynı isimlere uçurum fark yaptımı o kişiye güle güle deriz demiştim ve dün deniz için öyle oldu. 6 özel jüri olayı yarışma hevesimi yok etti. Diğer olayda da jüri olma hevesi.

Geçen sene Erkin Koray ile yarışacağım dedim. Daha önce şampiyon olmuştu antipati oldu başka isimlere yönel tavsiyesi almıştım sunucudan O ara başlasaydı yarışırdım. Bu dönem bizde de VMYM başladı ve ikisine bir arada odaklanmak istemedim.

Son düzenleme:
Bu espriden sonra kendimi hiç iyi hissetmiyorum...

20210813_172540.jpg

Yalan, başkası yalan
Yalan, başkası yalan

güzel
------

Aaa evet çeyrek finale kadar gelebilen @Ahmed @Tolstoyevski @slhttnmtl @Özgür @The_Erinch öncelikle yarışmacı arkadaşlarıma tebrikler çok zor süreçlerden geçtik çokta güçlü şarkılarla geldiniz buraya eskiden zayıf 1 şarkıda olsa olurdu şimdi herkes denk görünüyor çok iyi hamleleriniz bulunuyor elinizde kimseye kafadan elenir diyemiyorum bizleri çok güçlü bir çeyrek final bekliyor jurilerimize kolaylıklar diliyorum ve bizlerede başarılar şu noktadan sonra üzülücek aşamayı bitirdik hepimiz elimizden geleni yaptık arkamıza yaslanıp bu mücadelenin tadını çıkaralım :Z:Z:Z

2:57-4:48

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T.
harika

• Beğendim
Evet, avukatıyım. :A Hayır sana aynısı yapıldığında olay çıkardığın şeyleri başkalarına karşı sen yapıyorsun. Üstelik yarışmacı bile değilsin. İlginçsin cidden. :A
Daha durun neler yapacağım intikam soğuk yenen yemektir :A
------

Ben sen elen diye uğraşacak olsam zamanında sana -az şarkı kaldığında- 6 vermezdim, zaten baktım da bugüne kadar sadece 1 tane 1 vermişim. :) İşine gelmeyince herkesi düşman belleme, ilk sen bana saldırdın ben de senin şarkının sıradan olduğunu söyledim. :)

Bir de gelmiş ben seni eleyince artık ne kadar hırs yaptıysan bilemiyorum, nolursa olsun çok şükür çeyrek finale çıktım ve bu hafta da elenmeyeceğim. Lütfen Hadise'ye ucuz ucuz şeyler söyleme benimle de muhatap olma. :)

Bu arada beni kötü gibi göstermeye çalışıyorsun ama adım kadar eminim bana 1 vereceksin. :F
Bana 1 vereceksin diyerek 1 vermemi engelleme yoluna gitmişsin tam bir küçük Emrah hareketi:A Ama için rahat olsun şarkını seviyorsam hak ettiğini alır ben başkalarına benzemem :A

Daha durun neler yapacağım intikam soğuk yenen yemektir :A
------

Bana 1 vereceksin diyerek 1 vermemi engelleme yoluna gitmişsin tam bir küçük Emrah hareketi:A Ama için rahat olsun şarkını seviyorsam hak ettiğini alır ben başkalarına benzemem :A
1 vereceğini biliyorum demek senin bu söylediklerine karşı onları ön gördüğüm anlamına gelir. Sen veya başkaları 1 verse gram umrumda değil, Emrah'lık yapacak kadar düşük biri değilim şükür.

Aa olur mu, Hadise'nin berbat sesiyle söylediği hangi şarkıyı beğeneceksin. :F
------

Cidden bu yarışmada samimiyetine bir kere daha inandım, çok teşekkürler. :bhr:

• Harika
Reactions: phoebebuffay
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...