O kadar hızlı olduğumu düşünmüyorum.Yoksa, haftaya ben tüm oyları aynı anda paylaşırım.![]()
O kadar hızlı olduğumu düşünmüyorum.Yoksa, haftaya ben tüm oyları aynı anda paylaşırım.![]()
Anlaşılan sorun yaratmamış görünüyor senin açından da bu önemliDaha önce kullanmayı düşündüğüm bir parçaydı aslında bu şarkı ama forumda seveni olduğunu öğrenince sonlara saklamak istedim açıkçası.![]()
Haspamın verdiği yüksek bu sefer işime yaramadı ama teşekkürlerKorişimiz @xemrexxx
![]()
Tarkan - Kış Güneşi 8
Merve Özbey - Yaş Hikayesi 5
Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam 2
Hadise - Sıfır Tolerans 6
Candan Erçetin - Gamsız Hayat 8
Pinhani - Ne Güzel Güldün 7
maNga - We Could Be The Same 8
Serdar Ortaç - Mesafe 6
Ona yapacak bir şeyim yok@eskici puanın çok iyi ama elenme üstüne yarıştığım rakibime tam puan vermen bana zarar vermiş![]()
Neden?Ben elendim kesin olarak. Şu an diğer elenen için takip ediyorum. @slhttnmtl kalbim seninle, inşallah @denizz19 elenir.![]()
Hayır neden kalbin benimle.Ben elendim kesin olarak. Şu an diğer elenen için takip ediyorum. @slhttnmtl kalbim seninle, inşallah @denizz19 elenir.![]()
Bir baktım art arda oylar... Şaşırdım.O kadar hızlı olduğumu düşünmüyorum.![]()
Böyle daha iyiÖZEL JÜRİ
@eskici
8) Hadise - Sıfır Tolerans
7) Merve Özbey - Yaş Hikayesi
6) Serdar Ortaç - Mesafe
5) Pinhani - Ne Güzel Güldün
4) maNga - We Could Be The Same
3) Tarkan - Kış Güneşi
2) Candan Erçetin - Gamsız Hayat
1) Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
Ay puan durumunu biliyorum diyorum, nesini anlamıyorsun... Ama açıklamayacağım heyecanı kaçmasın.Neden?![]()
@eskici bizim özel jürimiz. Onu eklemeyi ihmal etmişim. Tekrar paylaştım.Bir baktım art arda oylar... Şaşırdım.![]()
Seni de beraberimde götürüyorumBen elendim kesin olarak. Şu an diğer elenen için takip ediyorum. @slhttnmtl kalbim seninle, inşallah @denizz19 elenir.![]()
@slhttnmtl paçayı kurtardın bu oyla birlikte.@batuhankaralar
8 Puan: maNga - We Could Be The Same
7 Puan: Pinhani - Ne Güzel Güldün
6 Puan: Tarkan - Kış Güneşi
5 Puan: Candan Erçetin - Gamsız Hayat
4 Puan: Hadise - Sıfır Tolerans
3 Puan: Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
2 Puan: Serdar Ortaç - Mesafe
1 Puan: Merve Özbey - Yaş Hikayesi