O kadar hızlı olduğumu düşünmüyorum.Yoksa, haftaya ben tüm oyları aynı anda paylaşırım.
O kadar hızlı olduğumu düşünmüyorum.Yoksa, haftaya ben tüm oyları aynı anda paylaşırım.
Anlaşılan sorun yaratmamış görünüyor senin açından da bu önemliDaha önce kullanmayı düşündüğüm bir parçaydı aslında bu şarkı ama forumda seveni olduğunu öğrenince sonlara saklamak istedim açıkçası.
Haspamın verdiği yüksek bu sefer işime yaramadı ama teşekkürlerKorişimiz @xemrexxx
Tarkan - Kış Güneşi 8
Merve Özbey - Yaş Hikayesi 5
Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam 2
Hadise - Sıfır Tolerans 6
Candan Erçetin - Gamsız Hayat 8
Pinhani - Ne Güzel Güldün 7
maNga - We Could Be The Same 8
Serdar Ortaç - Mesafe 6
Ona yapacak bir şeyim yok@eskici puanın çok iyi ama elenme üstüne yarıştığım rakibime tam puan vermen bana zarar vermiş
Neden?Ben elendim kesin olarak. Şu an diğer elenen için takip ediyorum. @slhttnmtl kalbim seninle, inşallah @denizz19 elenir.
Hayır neden kalbin benimle. Sen elen de, beddua ediyorsun.Ben elendim kesin olarak. Şu an diğer elenen için takip ediyorum. @slhttnmtl kalbim seninle, inşallah @denizz19 elenir.
Bir baktım art arda oylar... Şaşırdım.O kadar hızlı olduğumu düşünmüyorum.
Böyle daha iyiÖZEL JÜRİ
@eskici
8) Hadise - Sıfır Tolerans
7) Merve Özbey - Yaş Hikayesi
6) Serdar Ortaç - Mesafe
5) Pinhani - Ne Güzel Güldün
4) maNga - We Could Be The Same
3) Tarkan - Kış Güneşi
2) Candan Erçetin - Gamsız Hayat
1) Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
Ay puan durumunu biliyorum diyorum, nesini anlamıyorsun... Ama açıklamayacağım heyecanı kaçmasın.Neden?
@eskici bizim özel jürimiz. Onu eklemeyi ihmal etmişim. Tekrar paylaştım.Bir baktım art arda oylar... Şaşırdım.
@Angelica neden yüksek verdin bana 1 verseydin de hemen elenseydim kız
Seni de beraberimde götürüyorumBen elendim kesin olarak. Şu an diğer elenen için takip ediyorum. @slhttnmtl kalbim seninle, inşallah @denizz19 elenir.
@slhttnmtl paçayı kurtardın bu oyla birlikte.@batuhankaralar
8 Puan: maNga - We Could Be The Same
7 Puan: Pinhani - Ne Güzel Güldün
6 Puan: Tarkan - Kış Güneşi
5 Puan: Candan Erçetin - Gamsız Hayat
4 Puan: Hadise - Sıfır Tolerans
3 Puan: Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
2 Puan: Serdar Ortaç - Mesafe
1 Puan: Merve Özbey - Yaş Hikayesi