Voleybol - Genel Yorum & Sohbet Konusu | Filenin Sultanları 🏐

Hep böyle lüzümlu anlarda ya çişin gelir, ya yemek yersin. Neden tv li olan yerde yemedin. :A
Salona taşıması, götürmesi çok zorunda olmadıkça iyi olmuyor. :A Ha televizyonu terk edemem dediğim anlarda tabi ki televizyonlu yerde yiyorum. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: 12.Adam
Deme öyle Akrep'in ilk bölümüydü diziyi biraz telefondan izlemiştim ama yine mutfağa gitmiştim. 👉🏻👈🏻

Neyse o kısacık yer bile voleybolu sevdirdi, o yönden bakalım zaten seviyordum da. :A
Yok ya niye demeyeyim ? Senden kırk yılın başı bir spor müsabakası ricasında bulundum.Bana eften püften bahaneler yarattın. Bir de utanmadan telefondan dizinin bölümünü seyrettim diyorsun, özrün kabahatinden büyük.Hiç değilse telefondan takip etseydin bu kadar tepkimi çekmezdin. Paragrafın sonu da hiç inandırıcı gelmedi.

Yok ya niye demeyeyim ? Senden kırk yılın başı bir spor müsabakası ricasında bulundum.Bana eften püften bahaneler yarattın. Bir de utanmadan telefondan dizinin bölümünü seyrettim diyorsun, özrün kabahatinden büyük.Hiç değilse telefondan takip etseydin bu kadar tepkimi çekmezdin. Paragrafın sonu da hiç inandırıcı gelmedi.
İnandırıcı gelmemiş olabilir ama öyle. Bu arada 'yemek yemiş olmak' eften püften bir bahane değil, bu her zaman yaptığımız bir şey ve yapmamız gerekiyor. O zaman yaptım yaptığım da rahat olmadı, bu yüzden bir daha kalkışmadım, bunda ne utanılacak ne özür dilenecek bir şey var. Maçın hemen biteceğini de tahmin edemezdim yani ne diyeyim...

İnandırıcı gelmemiş olabilir ama öyle. Bu arada 'yemek yemiş olmak' eften püften bir bahane değil, bu her zaman yaptığımız bir şey ve yapmamız gerekiyor. O zaman yaptım yaptığım da rahat olmadı, bu yüzden bir daha kalkışmadım, bunda ne utanılacak ne özür dilenecek bir şey var. Maçın hemen biteceğini de tahmin edemezdim yani ne diyeyim...
Maksadımı aştığım için özür dilerim, bu birincisi.
Anlatmak istediğim telefondan da müsabakayı takip edebilirdin. Akrep'e gösterdiğin özeni buna gösterememene üzüldüm.

• Üzücü
Reactions: slhttnmtl
Maksadımı aştığımı özür dilerim, bu birincisi.
Anlatmak istediğim telefondan da müsabakayı takip edebilirdin. Akrep'e gösterdiğin özeni buna gösterememene üzüldüm.
Ben birden görünce şaşkınlığa uğradım. :A

Akrep'le aramdaki bağı biliyorsun, buna ortadan başladım ve çok kötüydü zaten. Ha genel olarak voleybol maçlarını takip ediyorsan dediğim gibi cidden sevdim, milli maçımıza nasip olmadı ama bu konu hakkında öğrenmeye çalışacağım ve buralarda olacağım, dediğim gibi özel bir maça olmadı ama her zaman tartışabiliriz...

• Güldürdün
Ben birden görünce şaşkınlığa uğradım. :A

Akrep'le aramdaki bağı biliyorsun, buna ortadan başladım ve çok kötüydü zaten. Ha genel olarak voleybol maçlarını takip ediyorsan dediğim gibi cidden sevdim, milli maçımıza nasip olmadı ama bu konu hakkında öğrenmeye çalışacağım ve buralarda olacağım, dediğim gibi özel bir maça olmadı ama her zaman tartışabiliriz...
Yaaa birden ciddiyete bürününce afallatırım işte böyle...

• Güldürdün
Voleybolun kırmızı çizgin olduğunu bilmiyordum ama sevindim bir yandan. :A
Avatarımdan anlamalıydın. :A Sporun ana dalı olan futbol benim için bambaşka bir şey onu zaten gerekli kişilerle istişare ediyorum.Basketbolu çok düzenli değil ( onu da 2020 yılında saldım) ama yine de ilgim var.Ama voleybolda özellikle konu FİLENİN SULTANLARI ise(yerel ligi bıraktım çünkü tüm yerel ve uluslararası tüm kupaları kazandık) , dikkat edersen büyük harflerle vurguladım, daha iyi anlaman için :A bir futbol kadar düzenli takip ederim.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Avatarımdan anlamaydın. :A Sporun ana dalı olan futbol benim için bambaşka bir şey onu zaten gerekli kişilerle istişare ediyorum.Basketbolu çok düzenli değil ( onu da 2020 yılında saldım) ama yine de ilgim var.Ama voleybolda özellikle konu FİLENİN SULTANLARI ise(yerel ligi bıraktım çünkü tüm yerel ve uluslararası tüm kupaları kazandık) , dikkat edersen büyük harflerle vurguladım, daha iyi anlaman için :A bir futbol kadar düzenli takip ederim.
Avatarında fb'li biri yok mu :A Anladım çok şükür :A

• Güldürdün
Avatarında fb'li biri yok mu :A Anladım çok şükür :A
Renk körü değilsen evet, sen yakında bu paragrafı da unutursun. :A Ayrıca Mesut a fb li biri diye bahsetmen hiç hoş değil. :A Benim AKREP teki bir karakteri bir sıfata benzetsem sence ne derdin bir düşün.

Renk körü değilsen evet, sen yakında bu paragrafı da unutursun. :A Ayrıca Mesut a fb li biri diye bahsetmen hiç hoş değil. :A Benim AKREP teki bir karakteri bir sıfata benzetsem sence ne derdin bir düşün.
Ya nereden tanıyayım o adamı, avatardan bahsedince yanlış mı anladım diye söyledim sadece. :A Benzetebilirsin tabii, cidden tanıyamadım napayım.

Ay ne sinirlenmesi gerçi bana da ' :A ' konulmayınca ben de öyle zannediyorum. :A Bana Ferda demene mutlu oldum. :F :F
İlginç emojisi atmandan anladım.Bak işte ben böyle bir insanım. Diziyi izlemesemde neyin ne olduğunu iyi bilirim.
Startv Akrep GIF by Tüplü Televizyon

• Harika