Salona taşıması, götürmesi çok zorunda olmadıkça iyi olmuyor. Ha televizyonu terk edemem dediğim anlarda tabi ki televizyonlu yerde yiyorum.Hep böyle lüzümlu anlarda ya çişin gelir, ya yemek yersin. Neden tv li olan yerde yemedin.
Salona taşıması, götürmesi çok zorunda olmadıkça iyi olmuyor. Ha televizyonu terk edemem dediğim anlarda tabi ki televizyonlu yerde yiyorum.Hep böyle lüzümlu anlarda ya çişin gelir, ya yemek yersin. Neden tv li olan yerde yemedin.
Şart oğlu şarttı dizi olsa mutfağı salona taşırdın. 😡Salona taşıması, götürmesi çok zorunda olmadıkça iyi olmuyor. Ha televizyonu terk edemem dediğim anlarda tabi ki televizyonlu yerde yiyorum.
Deme öyle Akrep'in ilk bölümüydü diziyi biraz telefondan izlemiştim ama yine mutfağa gitmiştim. 👉🏻👈🏻Şart oğlu şarttı dizi olsa mutfağı salona taşırdın. 😡
Yok ya niye demeyeyim ? Senden kırk yılın başı bir spor müsabakası ricasında bulundum.Bana eften püften bahaneler yarattın. Bir de utanmadan telefondan dizinin bölümünü seyrettim diyorsun, özrün kabahatinden büyük.Hiç değilse telefondan takip etseydin bu kadar tepkimi çekmezdin. Paragrafın sonu da hiç inandırıcı gelmedi.Deme öyle Akrep'in ilk bölümüydü diziyi biraz telefondan izlemiştim ama yine mutfağa gitmiştim. 👉🏻👈🏻
Neyse o kısacık yer bile voleybolu sevdirdi, o yönden bakalım zaten seviyordum da.
İnandırıcı gelmemiş olabilir ama öyle. Bu arada 'yemek yemiş olmak' eften püften bir bahane değil, bu her zaman yaptığımız bir şey ve yapmamız gerekiyor. O zaman yaptım yaptığım da rahat olmadı, bu yüzden bir daha kalkışmadım, bunda ne utanılacak ne özür dilenecek bir şey var. Maçın hemen biteceğini de tahmin edemezdim yani ne diyeyim...Yok ya niye demeyeyim ? Senden kırk yılın başı bir spor müsabakası ricasında bulundum.Bana eften püften bahaneler yarattın. Bir de utanmadan telefondan dizinin bölümünü seyrettim diyorsun, özrün kabahatinden büyük.Hiç değilse telefondan takip etseydin bu kadar tepkimi çekmezdin. Paragrafın sonu da hiç inandırıcı gelmedi.
Maksadımı aştığım için özür dilerim, bu birincisi.İnandırıcı gelmemiş olabilir ama öyle. Bu arada 'yemek yemiş olmak' eften püften bir bahane değil, bu her zaman yaptığımız bir şey ve yapmamız gerekiyor. O zaman yaptım yaptığım da rahat olmadı, bu yüzden bir daha kalkışmadım, bunda ne utanılacak ne özür dilenecek bir şey var. Maçın hemen biteceğini de tahmin edemezdim yani ne diyeyim...
Ben birden görünce şaşkınlığa uğradım.Maksadımı aştığımı özür dilerim, bu birincisi.
Anlatmak istediğim telefondan da müsabakayı takip edebilirdin. Akrep'e gösterdiğin özeni buna gösterememene üzüldüm.
Yaaa birden ciddiyete bürününce afallatırım işte böyle...Ben birden görünce şaşkınlığa uğradım.
Akrep'le aramdaki bağı biliyorsun, buna ortadan başladım ve çok kötüydü zaten. Ha genel olarak voleybol maçlarını takip ediyorsan dediğim gibi cidden sevdim, milli maçımıza nasip olmadı ama bu konu hakkında öğrenmeye çalışacağım ve buralarda olacağım, dediğim gibi özel bir maça olmadı ama her zaman tartışabiliriz...
Alışkın değiliz senden.Yaaa birden ciddiyete bürününce afallatırım işte böyle...
Hassas olduğum konularda laubaliliği sevmem.Alışkın değiliz senden.
Voleybolun kırmızı çizgin olduğunu bilmiyordum ama sevindim bir yandan.Hassas olduğum konularda laubaliliği sevmem.
Avatarımdan anlamalıydın. Sporun ana dalı olan futbol benim için bambaşka bir şey onu zaten gerekli kişilerle istişare ediyorum.Basketbolu çok düzenli değil ( onu da 2020 yılında saldım) ama yine de ilgim var.Ama voleybolda özellikle konu FİLENİN SULTANLARI ise(yerel ligi bıraktım çünkü tüm yerel ve uluslararası tüm kupaları kazandık) , dikkat edersen büyük harflerle vurguladım, daha iyi anlaman için bir futbol kadar düzenli takip ederim.Voleybolun kırmızı çizgin olduğunu bilmiyordum ama sevindim bir yandan.
Avatarında fb'li biri yok mu Anladım çok şükürAvatarımdan anlamaydın. Sporun ana dalı olan futbol benim için bambaşka bir şey onu zaten gerekli kişilerle istişare ediyorum.Basketbolu çok düzenli değil ( onu da 2020 yılında saldım) ama yine de ilgim var.Ama voleybolda özellikle konu FİLENİN SULTANLARI ise(yerel ligi bıraktım çünkü tüm yerel ve uluslararası tüm kupaları kazandık) , dikkat edersen büyük harflerle vurguladım, daha iyi anlaman için bir futbol kadar düzenli takip ederim.
Renk körü değilsen evet, sen yakında bu paragrafı da unutursun. Ayrıca Mesut a fb li biri diye bahsetmen hiç hoş değil. Benim AKREP teki bir karakteri bir sıfata benzetsem sence ne derdin bir düşün.Avatarında fb'li biri yok mu Anladım çok şükür
Ya nereden tanıyayım o adamı, avatardan bahsedince yanlış mı anladım diye söyledim sadece. Benzetebilirsin tabii, cidden tanıyamadım napayım.Renk körü değilsen evet, sen yakında bu paragrafı da unutursun. Ayrıca Mesut a fb li biri diye bahsetmen hiç hoş değil. Benim AKREP teki bir karakteri bir sıfata benzetsem sence ne derdin bir düşün.
Ferda Sinirlenme , sakin ol.Ya nereden tanıyayım o adamı, avatardan bahsedince yanlış mı anladım diye söyledim sadece. Benzetebilirsin tabii, cidden tanıyamadım napayım.
Ay ne sinirlenmesi gerçi bana da ' ' konulmayınca ben de öyle zannediyorum. Bana Ferda demene mutlu oldum.Ferda Sinirlenme , sakin ol.
İlginç emojisi atmandan anladım.Bak işte ben böyle bir insanım. Diziyi izlemesemde neyin ne olduğunu iyi bilirim.Ay ne sinirlenmesi gerçi bana da ' ' konulmayınca ben de öyle zannediyorum. Bana Ferda demene mutlu oldum.
Sendeki akıl burada bulunmamaktadır. Aynen mesela GİF'tekinin katil, Ferda'nın da masum olduğunu çok iyi bilirsin.İlginç emojisi atmandan anladım.Bak işte ben böyle bir insanım. Diziyi izlemesemde neyin ne olduğunu iyi bilirim.
Detaylı seyrediyorum dedim de benim mi haberim yok ?Sendeki akıl burada bulunmamaktadır. Aynen mesela GİF'tekinin katil, Ferda'nın da masum olduğunu çok iyi bilirsin.