10 dakika önce burdaymışserhatmı burdamı kardeşim @serhatt
Özrünün de geçerliliği gitmiş yalnız. Sırf sana destek oldu diye Cervantes'e o şekilde yaklaşmak nedir yani.Oho ben defalarca şahit oldum
Özelde hakaret et, konuda kibarca yaklaştım de. Sanada geçmiş olsun. Kendisi için Çok iyi niyetli objektif biriyim diye vurgusu var. Anlayana
Yok o da değilbazınga burda galiba
tols olurda . @Dosi @Cervantes neler oluyor.keremmi geneÖzrünün de geçerliliği gitmiş yalnız. Sırf sana destek oldu diye Cervantes'e o şekilde yaklaşmak nedir yani.
------
Yok o da değil
Artık rastgele bir kutu alalım
@Tolstoyevski demiştin açabiliriz onu.
Boşver onu o diktatörlük yapıyor kendi yarışmasındatols olurda . @Dosi @Cervantes neler oluyor.keremmi gene
@denizz19 bak ben boşuna Dm'de ayrı özelden ayrı demedim @Özgür @The_ErinchO mesajı göndermek için yarım saat interneti yenileyip durdum. Canımı sıkmadım, sadece arkadaşın konuda ayrı, özelde ayrı bir tavır takınmasına ve egosuna şaşırdım. Yoksa benim gönlüm ve içim çok rahat.
Sürekli düşük çıkıyor bugün de mavi çıkacaktır sürpriz olmazsa @DoğanBoşver onu o diktatörlük yapıyor kendi yarışmasında
@Tolstoyevski sen de bak iki dakka buraya da kutunda ne hissediyorsun söyle
küçük keswin çıkarBoşver onu o diktatörlük yapıyor kendi yarışmasında
@Tolstoyevski sen de bak iki dakka buraya da kutunda ne hissediyorsun söyle
Zaten özrü zoraki oldu. O yarışma aksamasın diye bende yarışmacılar mağdur olmasın diye oy kullanıyorum.Özrünün de geçerliliği gitmiş yalnız. Sırf sana destek oldu diye Cervantes'e o şekilde yaklaşmak nedir yani.
------
Yok o da değil
Artık rastgele bir kutu alalım
@Tolstoyevski demiştin açabiliriz onu.
Son kararın mı?küçük keswin çıkar
gene kerem dimi anladımZaten özrü zoraki oldu. O yarışma aksamasın diye bende yarışmacılar mağdur olmasın diye oy kullanıyorum.
son kararaımSon kararın mı?
Böyle de @Cervantes mağdur oldu. Seni geri kazandı sana destek verdiği için Cervantes atıldı ki Cervantes her zaman da takip ederdi yarışmayı.Zaten özrü zoraki oldu. O yarışma aksamasın diye bende yarışmacılar mağdur olmasın diye oy kullanıyorum.
Gerçekten yazıklar olsun ayıp be @Cervantes gibi tatlı bir insana bu yapılır mı
Öbür yarışmada sırf Dosi'ye tepki verdi diye özelden Cervantes'e laf etmiş malum arkadaş
Malum kimÖbür yarışmada sırf Dosi'ye tepki verdi diye özelden Cervantes'e laf etmiş malum arkadaş
Yarışma sunucusu işteMalum kim
Öbür konuda desene @Cervantes oyları sayılsın böyle saçmalık mı olur diyeGerçekten yazıklar olsun ayıp be @Cervantes gibi tatlı bir insana bu yapılır mı