Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 10.Hafta 🍒🍒

@Cervantes bu arada öbür konudaki mesajını gördüm. Hiçbir şekilde canını sıkma haksız olduğunu düşündüğün bir duruma tepki vermek hiçbir şekilde birilerinin yanında durmak falan olmaz.
O mesajı göndermek için yarım saat interneti yenileyip durdum. :A Canımı sıkmadım, sadece arkadaşın konuda ayrı, özelde ayrı bir tavır takınmasına ve egosuna şaşırdım. Yoksa benim gönlüm ve içim çok rahat.

O mesajı göndermek için yarım saat interneti yenileyip durdum. :A Canımı sıkmadım, sadece arkadaşın konuda ayrı, özelde ayrı bir tavır takınmasına ve egosuna şaşırdım. Yoksa benim gönlüm ve içim çok rahat.
Aynı şey @Dosi'ye de yapıldı. Neyse yok öyle bir dünya senin yaptığın yanlış hacı. Söyle oyunu geçerli kılsın öyle kafasına göre oy vermesen de olur demek nedir yani benim burda sinirim bozuldu.

Oho ben defalarca şahit oldum :A
Özelde hakaret et, konuda kibarca yaklaştım de. Sanada geçmiş olsun. Kendisi için Çok iyi niyetli objektif biriyim diye vurgusu var. Anlayana