@Doğan ben Doğan'ı sevindiririm diyor açalım mı?Bu hafta mavi vardır bende
Son kararın mı kardeşim.açalım bakalım kardeşiim çok seveinecem inş
HoşgeldinBen geldimmmmmmmmmmmm
@eskici helal olsun 1.000 TL açtın Üzmedi seni kardeşim.son kararaım
O mesajı göndermek için yarım saat interneti yenileyip durdum. Canımı sıkmadım, sadece arkadaşın konuda ayrı, özelde ayrı bir tavır takınmasına ve egosuna şaşırdım. Yoksa benim gönlüm ve içim çok rahat.@Cervantes bu arada öbür konudaki mesajını gördüm. Hiçbir şekilde canını sıkma haksız olduğunu düşündüğün bir duruma tepki vermek hiçbir şekilde birilerinin yanında durmak falan olmaz.
Biz kimseyi üzmeyiz@eskici helal olsun 1.000 TL açtın Üzmedi seni kardeşim.
Aynı şey @Dosi'ye de yapıldı. Neyse yok öyle bir dünya senin yaptığın yanlış hacı. Söyle oyunu geçerli kılsın öyle kafasına göre oy vermesen de olur demek nedir yani benim burda sinirim bozuldu.O mesajı göndermek için yarım saat interneti yenileyip durdum. Canımı sıkmadım, sadece arkadaşın konuda ayrı, özelde ayrı bir tavır takınmasına ve egosuna şaşırdım. Yoksa benim gönlüm ve içim çok rahat.
sağolBu hafta mavi vardır bende
Yeni kutuyu alalım kardeşim.@eskici saol kardeşim çook sevindim
Onu açtık artık başka bir kutu söyleyelim
Hoşbuldummmm ayranla şalgam + kola + çayı karıştırıp geldimSon kararın mı kardeşim.
------
Hoşgeldin
@Tolstoyevski fikrin nedir ?kardeşimOnu açtık artık başka bir kutu söyleyelim
8 dakika önce çıkmış forumdan maalesef fikrini alamayacağız.@Tolstoyevski fikrin nedir ?kardeşim
Oho ben defalarca şahit oldumO mesajı göndermek için yarım saat interneti yenileyip durdum. Canımı sıkmadım, sadece arkadaşın konuda ayrı, özelde ayrı bir tavır takınmasına ve egosuna şaşırdım. Yoksa benim gönlüm ve içim çok rahat.