Bakalım bu haftayı da atlatabilecek misin
İki yaşlı olarak bugünü atlatabilecek misiniz merak ediyorum.Geldim 🥰
Ben ne dedim ki?Kendimi önceden alıştırıp/kabullenip geldim işte. Senin cevaplarından da belli zaten elendiğim.
Yaşlılar gençlerden daha sağlam oluyor eski mallar daha uzun giderya @eskici bilir @The_Erinchİki yaşlı olarak bugünü atlatabilecek misiniz merak ediyorum.
------
Ben ne dedim ki?
Bir şey demedin ama anlarım ben.Ben ne dedim ki?
Geçen haftaya göre çok kötü şarkılar seçilmiş genel olarakGerek görmedim ama sorayım bari. Nasıl buldun?
Tşkler @keremSunucumuz @kerem'in oyları ile ilk ikili eleme haftasının sonuçlarını açıklamaya başlıyoruz. Herkese bol şans.
8p) Mor ve Ötesi (Recaptaki klibi hiç beğenmedim ama şarkıya kıymak olmazdı şimdi. )
8p) Pinhani
8p) maNga
6p) Serdar Ortaç
6p) Hadise
4p) Candan Erçetin
4p) Merve Özbey
4p) Tarkan
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Yine boncuk dağıttım. Herkese bol şans dilerim. Hakedenler kalır umarım.Sunucumuz @kerem'in oyları ile ilk ikili eleme haftasının sonuçlarını açıklamaya başlıyoruz. Herkese bol şans.
8p) Mor ve Ötesi (Recaptaki klibi hiç beğenmedim ama şarkıya kıymak olmazdı şimdi. )
8p) Pinhani
8p) maNga
6p) Serdar Ortaç
6p) Hadise
4p) Candan Erçetin
4p) Merve Özbey
4p) Tarkan
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Neyden?Bir şey demedin ama anlarım ben.
Riskli mi yok artık sen yapma bariOylarımı kullandım, harika şarkı seçimleri yapılmış gerçekten. İlk ikiyi ve son ikiyi çok rahat belirledim, sonrası biraz zorlama oldu.
Merve Özbey riskli bir şarkı seçmiş bence, rakipleri görünce bir elenebilirsin düşüncesi gelmedi değil. @denizz19
Boncuk dağıtmayı bir türlü bırakamıyoruz. Bu hafta bende boncuk dağıttım, yapacak bir şey yok.Yine boncuk dağıttım. Herkese bol şans dilerim. Hakedenler kalır umarım.
Rica ederim, sevdiğim bir şarkıydı. Ama çok da seviyorum diyemem.Tşkler @kerem
Yine kötü oylarSunucumuz @kerem'in oyları ile ilk ikili eleme haftasının sonuçlarını açıklamaya başlıyoruz. Herkese bol şans.
8p) Pinhani
8p) maNga
6p) Serdar Ortaç
6p) Hadise
4p) Candan Erçetin
4p) Merve Özbey
4p) Tarkan
Yani normal cevaplarından yola çıkıp elenip elenmediğimi tahmin edebiliyorum dedim.Neyden?
Senin de oylarını göreceğiz sevgili özel jüri.Yine kötü oylar
Umarım öyle olur ve elenmezsinYaşlılar gençlerden daha sağlam oluyor eski mallar daha uzun giderya @eskici bilir @The_Erinch
Bence geçen haftaya göre çok denk şarkılar seçilmiş.Geçen haftaya göre çok kötü şarkılar seçilmiş genel olarak