Voleybol - Genel Yorum & Sohbet Konusu | Filenin Sultanları 🏐

Fivb sıralamasında 2.ülkeyi çoook şaşırtıcı.
O zaman yendikleri bayağı iyi takimmış.

Sırbistan kadınlarda güçlü diye bildiğim ülke yarı finale dr yüksekmiş bu kolay maç olmaz gibi. Ben eskiden izliyordum da Neslihan Gözde olduğu zamanlar son zamanlarda bıraktım. Biraz şu sıralar popülerliği arttı gibi ama voleybolun

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
O zaman yendikleri bayağı iyi takimmış.

Sırbistan kadınlarda güçlü diye bildiğim ülke yarı finale dr yüksekmiş bu kolay maç olmaz gibi. Ben eskiden izliyordum da Neslihan Gözde olduğu zamanlar son zamanlarda bıraktım. Biraz şu sıralar popülerliği arttı gibi ama voleybolun
Voleybolun başarısında herzaman bir standart vardı.Çok inişli çıkışlı bir performansınız y ok gibi birşey. Neden bıraktın? O dönemki jenerasyon da çook iyiydi.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bıraktım derken sadece milli maçları izliyordum sonra da bilmiyorum işte kaldı :A
Ben milli maçları hemen hemen hiç kaçırmadan seyretmeye çalışırım.2019 yılındaki Uluslar Ligi maçlarını S Sport bile canlı izledim (Yarı final ve final maçları) uyduya açıktı.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Sayın Gs'li dostum, hain kütük Sırbistan'ı destekliyormuş.. @MasacRE
Senden başka hain mi var :A

Arkadaş niye her sayıda tekrarını göstermiyorsunuz merak ediyorum takip edilmiyor topun nereye gittiği bazen özellikle rakibe sayı gittiğinde genelde göstermiyorlar
------

Ne hatası arkadaş göstermiyorsunuz bari söyleyin ne hatası olduğunu
------

Şu Boskovic Bogdan Bogdanoviç'in voleybolcu versiyonu galiba sırf 10 sayıyı o attı

Sayın Gs'li dostum, hain kütük Sırbistan'ı destekliyormuş.. @MasacRE
@MasacRE 😡

IMG_20210903_183149.jpg

Senden başka hain mi var :A

Arkadaş niye her sayıda tekrarını göstermiyorsunuz merak ediyorum takip edilmiyor topun nereye gittiği bazen özellikle rakibe sayı gittiğinde genelde göstermiyorlar
------

Ne hatası arkadaş göstermiyorsunuz bari söyleyin ne hatası olduğunu
------

Şu Boskovic Bogdan Bogdanoviç'in voleybolcu versiyonu galiba sırf 10 sayıyı o attı
@Sherlock @MasacRE @MEnes de örnek olarak gösterilebilir :A

Son düzenleme: