- Reaksiyon puanı
- 34,650
- Puanı
- 1,061
Yarın hepsini tokat manyağı yapmak lazımAnlaşıldı tamam hadi bi gayret sabreden derviş muradına ermiş😉
Benim daha varöglen yemegine son 5 dakika
Yarın hepsini tokat manyağı yapmak lazım
------
Benim daha var
------
Eve gitmeme 3 saat var @Yakamoz-Asi senin kaç saatin var ?
Benim 1 saat 6 dkm kaldıNormalde daha 4.5 saat var ama bugün erken çıkmam lazım. 2 saat sonra eve giderim.
Benim 1 saat 6 dkm kaldı
Benim daha var hayırlısıyla yarın işten ayrılıyorumBen şimdi çıktım.
Benim daha var hayırlısıyla yarın işten ayrılıyorum
Sağol sana da Allah sabırlar versin bol bol saate bakarsın artıkKolay gelsin.
@AteşBöceği @Yakamoz-Asi @mrt-06 @slhttnmtl @Emre Ozansoy çıkmama son 4 saatİşten çıkmama son 9 saat
Hatta artık 3 buçuk.
Kendim işten cıkmış kadar mutluyum şu an parti yapalım kutlayalım bu günü hoppa
Son 1 saat 48 dk kaldı tamamen çıkmama hadi gelin partiye katılın @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Alos @xemrexxx @Çiğdem @kerem @The_Erinch @Zeyno @Angelica @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski işten çıkış partime hepiniz davetlisinizKendim işten cıkmış kadar mutluyum şu an parti yapalım kutlayalım bu günü hoppa
İşten çık ve yanıma gelSon 1 saat 48 dk kaldı tamamen çıkmama hadi gelin partiye katılın @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Alos @xemrexxx @Çiğdem @kerem @The_Erinch @Zeyno @Angelica @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski işten çıkış partime hepiniz davetlisiniz
------
@cookies @serhatt @Cervantes @BARON男爵 hadi sizde gelinnnnn
------
@Yakamoz-Asi sende gelll
Sen hazırlıklara başla şimdidenSon 1 saat 48 dk kaldı tamamen çıkmama hadi gelin partiye katılın @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Alos @xemrexxx @Çiğdem @kerem @The_Erinch @Zeyno @Angelica @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski işten çıkış partime hepiniz davetlisiniz