He valla sabrın sonu selamet oldu çok şükür bir daha da girmem herhaldeBen de onu soracaktım sana ne kadar kaldı diye
Sabreden derviş muratına ermiş...😉
He valla sabrın sonu selamet oldu çok şükür bir daha da girmem herhaldeBen de onu soracaktım sana ne kadar kaldı diye
Sabreden derviş muratına ermiş...😉
Girme girme otur evde bir yere de kıpırdama hele akrabalara falan gideyim deme ev candır canHe valla sabrın sonu selamet oldu çok şükür bir daha da girmem herhalde![]()
Hayatta gitmemGirme girme otur evde bir yere de kıpırdama hele akrabalara falan gideyim deme ev candır can![]()
Unutma o zamanHayatta gitmemBu sefer cidden tımarhane yolu gözükür
![]()
Çok sinirim bozuldu ben tam çıkmaya hazırlanıyorum paydos edicem sevinci ile yaşıyorum adam paat diye dedi şimdi çıkmıyosun öyle sinirim bozuldu kiUnutma o zaman![]()
Abowww mesaiye mi kaldınÇok sinirim bozuldu ben tam çıkmaya hazırlanıyorum paydos edicem sevinci ile yaşıyorum adam paat diye dedi şimdi çıkmıyosun öyle sinirim bozuldu ki
3 saat kalıyodum zaten 40 dk daha bıraktı sağolsunAbowww mesaiye mi kaldın
Hey allahım ya3 saat kalıyodum zaten 40 dk daha bıraktı sağolsun![]()
Sabreden derviş muratına ermişİŞTEN ÇIKMAMA SON 4 GÜN KALDI!![]()
Çok şükür Rabbime sabrı verdi vallahi yoksa ben dayanamazdımSabreden derviş muratına ermiş![]()
Dışardaki muhteşem havanın keyfini çıkarmaya son 2-3 saat![]()
Al2-3 saat yazip bana göndermesi yetmezmis gibi birde güzel hava varmis. Peh.![]()
Calısıyo musun?Eve gitmeye son 3 saat.![]()
Calısıyo musun?![]()
Saate bakma zaman daha hızlı geçer baktıkça hiç geçmiyo gibi oluyorBizim burasi da sicak, hatta önümüzdeki günler size göre daha sicak. Ama cok bulutlu.Mavi gökyüzü görülmüyor.
------
Suan zaman geciriyorum diyebilirim.![]()
Saate bakma zaman daha hızlı geçer baktıkça hiç geçmiyo gibi oluyor![]()