Eve gittiğim gibi izleyeceğim ❤ayy hemen izlemeleyim.
Yaaa ben de istiyorum ❤❤❤Ben maNga konserine gitmiştim, Ferman tek başına şakalarla falan coşturuyordu herkesi. Çok iyi enerjileri var çok.
Eve gittiğim gibi izleyeceğim ❤ayy hemen izlemeleyim.
Yaaa ben de istiyorum ❤❤❤Ben maNga konserine gitmiştim, Ferman tek başına şakalarla falan coşturuyordu herkesi. Çok iyi enerjileri var çok.
Benim de keyfim kaçtı abla yarışmayı sürekli takip edip oy yolluyordum şimdi hiç içimden gelmiyor valla.
Ben izledim. Çok tatlılar izle.Eve gittiğim gibi izleyeceğim ❤
Yaaa ben de istiyorum ❤❤❤
İzleyeceğimBen izledim. Çok tatlılar izle.
Ay birlikte gideriz.
Onlara eşlik ederek okumuştum, fazla bağırdığım için 3 gün sesim kısılmıştı.
Ben de büyük ihtimalle bu yüzden öyle yapacağım oy göndereceğim ama yarışmayı sonuç dışında takip etmeyi düşünmüyorumBenim gibi haftalardır yarışanlara saygımdan dolayı oylarımı yolluyorum.
İyi Akşamlar.
Oylarımı açıkçası ben de yolladım ama şöyle bir gerçek var. Ortada bir anda keyfi şekilde jurilikten çıkarılan bir kişi var yani @Dosi var. Ama bu durumda sırf bu yapılan duruma özel olarak bir özür görmek isterim eminim ki kendisi de bekliyordur zaten. Bunca kisi bir şeye tepki göstermişse @kerem e özelden de yazdım açıklamayı bunu yapması beklenir olgun bir insan olma gereğiyle. Herkes burada emek verdi ve vermeye de devam ediyor. Şurada ağzımızın tadı bozulmasın azıcık kafa dağıtalım gündelik hayatın silsilesinden dedik ama yine olay oluyor her şey. Hala da söylüyorum bir küçük özür kimsenin bir yerini aşındırmaz. Neticede ödül almayacağız sonunda yarışmanın ama ben bu yarışma için forumdayım Kerem bunu iyi biliyor.Benim gibi haftalardır yarışanlara saygımdan dolayı oylarımı yolluyorum.
İyi Akşamlar.
✍️Yaşananlar hakkında çok açıklama yapmak istemedim neticede daha 2 yıl olmadı aranızda ama yaşanan durumda aralarında ne olursa olsun, @kerem in fevri davranıp, @Dosi jürilikden çıkarması doğru bir davranış değildi.
Burada insanlar eğleniyor ben 39 yaşındayım, evde kağıt kalem kafa patlatıyorum bu yarışmaya neden okadar iş yoğunluğunda eğleniyorum, kafam dağılıyor..
12 haftadır buradayız.. 3 hafta kala yaşananlar çok üzdü ve keyif kaçırdı.
Biran önce 3 haftayı atlatıp, yarışma hayırlısı ile bitsin.
Gönül isterdi @Tolstoyevski de devam etsin.. Ama kararına saygı duyuyorum.
Herkese tekrardan iyi akşamlar, iyi eğlenceler.
@phoebebuffay @slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem @Özgür @denizz19 @Emre Ozansoy @xemrexxx @Zeyno @Angelica @AteşBöceği @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵
Ama olmadı bu yaO zaman Tarkan varmış gibi oy gönderiyorum... Anladığım En düşük oyu alan, malesef Tarkan ile birlikte elenmiş olacak 🤷
Yaşananlar hakkında çok açıklama yapmak istemedim neticede daha 2 yıl olmadı aranızda ama yaşanan durumda aralarında ne olursa olsun, @kerem in fevri davranıp, @Dosi jürilikden çıkarması doğru bir davranış değildi.
Burada insanlar eğleniyor ben 39 yaşındayım, evde kağıt kalem kafa patlatıyorum bu yarışmaya neden okadar iş yoğunluğunda eğleniyorum, kafam dağılıyor..
@phoebebuffay @slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem @Özgür @denizz19 @Emre Ozansoy @xemrexxx @Zeyno @Angelica @AteşBöceği @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵
@kerem bu konuda özrünü bekliyoruz. Sebep ne olursa olsun. Madem beklenen bir özür durumu var bunu yap ve ortam eski haline dönsün. Eğer dilemiyorum dersen de onu da bileyim çünkü ona göre foruma ara vermeyi planlıyorum. Yarışma bitiyorsa benim için kalmamın anlamı da yok o sebeple. Şimdiden teşekkürler.
Bir şey diyemiyorum olayların başını kaçırdım ama @Tolstoyevski onun ayrılmasına da üzüldümYaşananlar hakkında çok açıklama yapmak istemedim neticede daha 2 yıl olmadı aranızda ama yaşanan durumda aralarında ne olursa olsun, @kerem in fevri davranıp, @Dosi jürilikden çıkarması doğru bir davranış değildi.
Yaşananlar hakkında çok açıklama yapmak istemedim neticede daha 2 yıl olmadı aranızda ama yaşanan durumda aralarında ne olursa olsun, @kerem in fevri davranıp, @Dosi jürilikden çıkarması doğru bir davranış değildi.
Oylarımı açıkçası ben de yolladım ama şöyle bir gerçek var. Ortada bir anda keyfi şekilde jurilikten çıkarılan bir kişi var yani @Dosi var. Ama bu durumda sırf bu yapılan duruma özel olarak bir özür görmek isterim eminim ki kendisi de bekliyordur zaten. Bunca kisi bir şeye tepki göstermişse @kerem e özelden de yazdım açıklamayı bunu yapması beklenir olgun bir insan olma gereğiyle. Herkes burada emek verdi ve vermeye de devam ediyor. Şurada ağzımızın tadı bozulmasın azıcık kafa dağıtalım gündelik hayatın silsilesinden dedik ama yine olay oluyor her şey. Hala da söylüyorum bir küçük özür kimsenin bir yerini aşındırmaz. Neticede ödül almayacağız sonunda yarışmanın ama ben bu yarışma için forumdayım Kerem bunu iyi biliyor.
Açıkçası dünden beri hastane nöbetinde olduğum için bugün foruma vakit ayıramadım. Dün geceden beri yaşadıklarımdan sonra dünkü tarışmalar bana çok fazlasıyla boş ve gereksiz geliyor. Olayı baştan sona anlatmayayım ama bir jüri üyemizin sürekli oyları sorgulandığı için bana özelden bir şikayet gelmiştir bende bu duruma müdahale ettim ama konu birden amacından saparak benim objektifliğimden buralara kadar gelmiştir. Yaşanan bütün şeylerin baştan sona yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz. Dün bahsi geçen arkadaşımıza özelden zeytin dalı uzatıp jüri üyeliğinden çıkarıldığı için özür diledim. Ben özür dilemekten asla çekinmem, özür dilemek erdemliktir. Bunu karşıdan beklememe rağmen aynı şekilde geri dönüş alamadım ama yarışma hatrına da olsa konuda duyuru yaptım.Benim de yarışmaya dönmemin tek yolu en başından beri dediğim gibi, @kerem in bunca zamandır jüri olarak emek veren @Dosi yi sırf bir anlık tartışma nedeniyle haksız yere jürilikten birden çıkarmasının hata ve fevri bir hareket olduğunu kabul edip Dosi'den bu konudan dolayı burada özür dilemesi durumunda her şey eski ayarına dönecektir hem Dosi hem de biz adına.
Bir anlık tartışma yüzünden kişisel mevzuyu DM'de halletmek yerine hem etiket listesinden hem ilk mesajdaki jüri listesinden hem de şarkı gönderme listesinden jüriyi çıkarması çünkü cidden kabul edilemez ve kırıcı bir tutumdu.
İşte bu kadar ya tüm olay buydu. Teşekkürler.Açıkçası dünden beri hastane nöbetinde olduğum için bugün foruma vakit ayıramadım. Dün geceden beri yaşadıklarımdan sonra dünkü tarışmalar bana çok fazlasıyla boş ve gereksiz geliyor. Olayı baştan sona anlatmayayım ama bir jüri üyemizin sürekli oyları sorgulandığı için bana özelden bir şikayet gelmiştir bende bu duruma müdahale ettim ama konu birden amacından saparak benim objektifliğimden buralara kadar gelmiştir. Yaşanan bütün şeylerin baştan sona yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz. Dün bahsi geçen arkadaşımıza özelden zeytin dalı uzatıp jüri üyeliğinden çıkarıldığı için özür diledim. Ben özür dilemekten asla çekinmem, özür dilemek erdemliktir. Bunu karşıdan beklememe rağmen aynı şekilde geri dönüş alamadım ama yarışma hatrına da olsa konuda duyuru yaptım.
Yarışmaya sadece 11 gün kalmışken bu konunun bu kadar uzamasını istemiyorum. Yaşananları arkamızda bırakmayı ve yarışmanın normal seyrinde ilerlemesi adına jüri üyeliğinden çıkarılan Dosi'den tekrardan özür diliyorum. Yarışmanın normal seyrinde ilerlemesi adına yarışmadan çekilen arkadaşlarımızı da verilen bu kadar emek sonrası yarışmaya geri dönmeleri adına davet ediyorum. Bugün söylediğim gibi bizim kapımız herkese açık. Ayrıca oylarınızı da yarın 20:00'a kadar bekliyoruz.
Öncelikle normal şartlarda kişiliğime söylenen laflardan sonra jürilikten kendim zaten ayrılırdım ama başta @denizz19 ve @Tolstoyevski olmak üzere diğer yarışmacıların mağdur olmaması adına oylamalarda bulunacağım. Bundan sonraki sezonlarda senin sunumun olursa bulunmayacağım.Açıkçası dünden beri hastane nöbetinde olduğum için bugün foruma vakit ayıramadım. Dün geceden beri yaşadıklarımdan sonra dünkü tarışmalar bana çok fazlasıyla boş ve gereksiz geliyor. Olayı baştan sona anlatmayayım ama bir jüri üyemizin sürekli oyları sorgulandığı için bana özelden bir şikayet gelmiştir bende bu duruma müdahale ettim ama konu birden amacından saparak benim objektifliğimden buralara kadar gelmiştir. Yaşanan bütün şeylerin baştan sona yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz. Dün bahsi geçen arkadaşımıza özelden zeytin dalı uzatıp jüri üyeliğinden çıkarıldığı için özür diledim. Ben özür dilemekten asla çekinmem, özür dilemek erdemliktir. Bunu karşıdan beklememe rağmen aynı şekilde geri dönüş alamadım ama yarışma hatrına da olsa konuda duyuru yaptım.
Yarışmaya sadece 11 gün kalmışken bu konunun bu kadar uzamasını istemiyorum. Yaşananları arkamızda bırakmayı ve yarışmanın normal seyrinde ilerlemesi adına jüri üyeliğinden çıkarılan Dosi'den tekrardan özür diliyorum. Yarışmanın normal seyrinde ilerlemesi adına yarışmadan çekilen arkadaşlarımızı da verilen bu kadar emek sonrası yarışmaya geri dönmeleri adına davet ediyorum. Bugün söylediğim gibi bizim kapımız herkese açık. Ayrıca oylarınızı da yarın 20:00'a kadar bekliyoruz.
Benimde yazacaklarım bu kadar. Herkese kolay gelsinYalnız sanatçıya değil şarkıya oy veriliyor burda. Ben tarzım olmayan ve sevmediğim bir isme iki kere Zirve verdim.
Örnek olarakta İbrahim Tatlıses pek sevmem ama şarkılarını severim
Öncelikle bugünden itibaren senli-benli değil de sizli-bizli konuşalım lütfen.Öncelikle normal şartlarda kişiliğime söylenen laflardan sonra jürilikten kendim zaten ayrılırdım ama başta @denizz19 ve @Tolstoyevski olmak üzere diğer yarışmacıların mağdur olmaması adına oylamalarda bulunacağım. Bundan sonraki sezonlarda senin sunumun olursa bulunmayacağım.
Özür dileyerek bir durumum olmadığı için dilemedim. Sırf rengini belli ettin dedim diye bir sürü şey sıralayıp derhal özür dile dedin ve dilemeyincede jürilikten çıkardın. Sana traflısın diyen bir sürü kişi oldu ama hiç biri benim gibi hakaret yemedi. Bundan sonra sadece yönetici sıfatıyla bir konuna veya bir başla şey için bilgi falan istersen elbeteki yardım ederim ama artık samimiyet yok oldu aramızda.
Diğer üyelerede açıklama yapayım. Ben sürekli oy sorgulamadım.
@Alos 'un sürekli oy sorgulanma dediği @denizz19
Ben daha sadece bu konuda şunu yazdım k bu sorgulama sayılmaz:
bu sorgulama sayılmaz. Benimde yazacaklarım bu kadar. Herkese kolay gelsin
@Gerekli24 @The_Erinch @Zeyno @AteşBöceği @Cervantes
Öncelikle normal şartlarda kişiliğime söylenen laflardan sonra jürilikten kendim zaten ayrılırdım ama başta @denizz19 ve @Tolstoyevski olmak üzere diğer yarışmacıların mağdur olmaması adına oylamalarda bulunacağım. Bundan sonraki sezonlarda senin sunumun olursa bulunmayacağım.
Özür dileyecek bir durumum olmadığı için dilemedim. Sırf rengini belli ettin dedim diye bir sürü şey sıralayıp derhal özür dile dedin ve dilemeyincede jürilikten çıkardın. Sana traflısın diyen bir sürü kişi oldu ama hiç biri benim gibi hakaret yemedi. Bundan sonra sadece yönetici sıfatıyla bir konuna veya bir başla şey için bilgi falan istersen elbeteki yardım ederim ama artık samimiyet yok oldu aramızda.
Diğer üyelerede açıklama yapayım. Ben sürekli oy sorgulamadım.
@Alos 'un sürekli oy sorgulanma dediği @denizz19
Ben daha sadece bu konuda şunu yazdım k bu sorgulama sayılmaz:
Benimde yazacaklarım bu kadar. Herkese kolay gelsin
@Gerekli24 @The_Erinch @Zeyno @AteşBöceği @Cervantes
Kes showuDediklerine katılıyorum, keşke o mesajın hiçbir zaman kişileştirilmeseydi ve öyle sözler söz konusu olmasaydı sana söylenen o mesajlara yönelik ve üstüne jürilikten çıkarılma durumu olunca başka türlü hareket edemezdim ben de. Ancak şu an gereken adımlar bir nebze de olsa atıldığı ve anlaşmaya varıldığı için ben de üstte de belirttiğim gibi yarışmaya tekrardan dönüş yaptığımı belirteyim bu vesileyle.