Biraz bekleyelim o halde bu arada isteyen de yazabilir3 dakika önce bir konudaymış belki buraya da uğrar bakalım
Biraz bekleyelim o halde bu arada isteyen de yazabilir3 dakika önce bir konudaymış belki buraya da uğrar bakalım
Geldi bile BatuhanBiraz bekleyelim o halde bu arada isteyen de yazabilir
Sonunda olumlu bir şey açalım bakalım @xdragxx son kararımGeldim Kutumda mavi hissediyorum
Bu sefer mavi de adam hayatta açmaz artıkB
Belki de mavi olduğuna emin olup ters psikoloji yapıyorsun
Wayyy Martı naber yaaa 🤭🤭🤭Geldim Kutumda mavi hissediyorum
Bu sezonun en başarılı yarışma performansını gösteren @batuhankaralar son 5'e kırmızıyla gitmişti İyi bir kutu açıyor ve kara toprağı atıyor üstümüzdeki 750 TL.Sonunda olumlu bir şey açalım bakalım @xdragxx son kararım
Mavi çıksa demiştim diyeceksin kırmızı çıksa yine yaktım diyeceksin o yüzden umrunda değil yorumunBu sefer mavi de adam hayatta açmaz artık
Sonunda olumlu bir şey teşekkürler @batuhankaralarBu sezonun en başarılı yarışma performansını gösteren @batuhankaralar son 5'e kırmızıyla gitmişti İyi bir kutu açıyor ve kara toprağı atıyor üstümüzdeki 750 TL.
Teklif öncesi son kutu.
Batuş 'a neden martı diyorsun?Wayyy Martı naber yaaa 🤭🤭🤭
Yok cidden yakmayacamMavi çıksa demiştim diyeceksin kırmızı çıksa yine yaktım diyeceksin o yüzden umrunda değil yorumun
Sen kutunda ne hissediyorsun onu söyleBatuş 'a neden martı diyorsun?
Senin için yemek parası emekliler için 3 aylık tabi sen hiç emekli olamayacağın için bunu bilemeyeceksin
Bir 500 bin aklımda ama cidden diğeri kimdi acabaSen kutunda ne hissediyorsun onu söyle
Heyecan yüksek reyting gelir bu dakikalardaAşırı ilginç bir tablo