Biraz bekleyelim o halde bu arada isteyen de yazabilir3 dakika önce bir konudaymış belki buraya da uğrar bakalım![]()
Biraz bekleyelim o halde bu arada isteyen de yazabilir3 dakika önce bir konudaymış belki buraya da uğrar bakalım![]()
Geldi bile BatuhanBiraz bekleyelim o halde bu arada isteyen de yazabilir![]()
Bu sefer mavi de adam hayatta açmaz artıkB
Belki de mavi olduğuna emin olup ters psikoloji yapıyorsun![]()
Wayyy Martı naber yaaa 🤭🤭🤭GeldimKutumda mavi hissediyorum
![]()
Bu sezonun en başarılı yarışma performansını gösteren @batuhankaralar son 5'e kırmızıyla gitmiştiSonunda olumlu bir şey açalım bakalım @xdragxx son kararım![]()
Mavi çıksa demiştim diyeceksin kırmızı çıksa yine yaktım diyeceksin o yüzden umrunda değil yorumunBu sefer mavi de adam hayatta açmaz artık![]()
Sonunda olumlu bir şey teşekkürler @batuhankaralarBu sezonun en başarılı yarışma performansını gösteren @batuhankaralar son 5'e kırmızıyla gitmiştiİyi bir kutu açıyor ve kara toprağı atıyor üstümüzdeki 750 TL.
Teklif öncesi son kutu.
Batuş 'a neden martı diyorsun?Wayyy Martı naber yaaa 🤭🤭🤭
Yok cidden yakmayacamMavi çıksa demiştim diyeceksin kırmızı çıksa yine yaktım diyeceksin o yüzden umrunda değil yorumun![]()
Sen kutunda ne hissediyorsun onu söyleBatuş 'a neden martı diyorsun?![]()
Senin için yemek parası emekliler için 3 aylık tabi sen hiç emekli olamayacağın için bunu bilemeyeceksin![]()
![]()
Bir 500 bin aklımda ama cidden diğeri kimdi acabaSen kutunda ne hissediyorsun onu söyle![]()
Heyecan yüksek reyting gelir bu dakikalardaAşırı ilginç bir tablo![]()