Beklediğimden iyi geldi ama iki kırmızı varken de açmak istemiyorum ve mavi çıksa da pişman olmayacağım Biraz daha Kiev karambolü stresini yaşayalım yokum@Gerekli24 Hamdi Bey'in teklifi de neredeyse 10 kat arttı bu turda 2 mavi gelince
Yeni teklif 76.000 TL var mısın yok musun?
Yazması uzun sürdü yoksa netimDüşündüren bir teklif oldu galiba
Yokuuuuuuuuuuum diyooooooooooooooooooooooooooooor.Beklediğimden iyi geldi ama iki kırmızı varken de açmak istemiyorum ve mavi çıksa da pişman olmayacağım Biraz daha Kiev karambolü stresini yaşayalım yokum
Burada soralım bakalım@slhttnmtl umarım buradadır ona sormak istiyorum
Olması gereken. @Gerekli24 eğer bir 500.000 açılırsa ve bir mavi ile 500.000 kalınırsa biraz daha artar teklif ama Hamdi'nn ters zamnaıydsa belki aynı miktarDüşündüren bir teklif oldu galiba
@xdragxxBeklediğimden iyi geldi ama iki kırmızı varken de açmak istemiyorum ve mavi çıksa da pişman olmayacağım Biraz daha Kiev karambolü stresini yaşayalım yokum
------
Yazması uzun sürdü yoksa netim
Evet beyin yakan bir durumOlması gereken. @Gerekli24 eğer bir 500.000 açılırsa ve bir mavi ile 500.000 kalınırsa biraz daha artar teklif ama Hamdi'nn ters zamnaıydsa belki aynı miktar
Yok zaten 2 tane 500 bin açarsan yandın ama 2 mavi açarsan zaten biter, kısacası kolay gelsin .
Kutusunda 500.000 TL varsa yüksek bir ihtimalSon ikiye 2 500 bırakta @xdragxx erken emekli olsun 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Gerekli24
Ben uzunca yazana kadar karar verilmişYokuuuuuuuuuuum diyooooooooooooooooooooooooooooor.
O zaman bu tur slhtmtl, eskici ve Deniz'den 2'sini açacağız
İlk kutuyla başlayalım.
Öyle cidden@Dosi son zamanlarda tablo hep heyecanlı oluyor
Off çok kararsızım @denizz19 net konuştu aşırı kararsızım @emreemreu güveneyim mi sana3 dakikayla kaçırdık gibi...
Kararsız olmakta haklısınOff çok kararsızım @denizz19 net konuştu aşırı kararsızım @emreemreu güveneyim mi sana
Son kötü tahminden dolayı. Ancak @eskici'de kırmızı demiştim, 500.000 var o kutuda.
Ulan mahalleden adam mı topluyorsun?