Beklediğimden iyi geldi ama iki kırmızı varken de açmak istemiyorum ve mavi çıksa da pişman olmayacağım@Gerekli24 Hamdi Bey'in teklifi de neredeyse 10 kat arttı bu turda 2 mavi gelince
Yeni teklif 76.000 TL var mısın yok musun?
Yazması uzun sürdü yoksa netimDüşündüren bir teklif oldu galiba![]()
Yokuuuuuuuuuuum diyooooooooooooooooooooooooooooor.Beklediğimden iyi geldi ama iki kırmızı varken de açmak istemiyorum ve mavi çıksa da pişman olmayacağımBiraz daha Kiev karambolü stresini yaşayalım yokum
![]()
Burada soralım bakalım@slhttnmtl umarım buradadır ona sormak istiyorum![]()
Olması gereken. @Gerekli24 eğer bir 500.000 açılırsa ve bir mavi ile 500.000 kalınırsa biraz daha artar teklif ama Hamdi'nn ters zamnaıydsa belki aynı miktarDüşündüren bir teklif oldu galiba![]()
@xdragxxBeklediğimden iyi geldi ama iki kırmızı varken de açmak istemiyorum ve mavi çıksa da pişman olmayacağımBiraz daha Kiev karambolü stresini yaşayalım yokum
------
Yazması uzun sürdü yoksa netim![]()
Evet beyin yakan bir durumOlması gereken. @Gerekli24 eğer bir 500.000 açılırsa ve bir mavi ile 500.000 kalınırsa biraz daha artar teklif ama Hamdi'nn ters zamnaıydsa belki aynı miktar
Yok zaten 2 tane 500 bin açarsan yandın ama 2 mavi açarsan zaten biter, kısacası kolay gelsin.
Kutusunda 500.000 TL varsa yüksek bir ihtimalSon ikiye 2 500 bırakta @xdragxx erken emekli olsun 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Gerekli24
Ben uzunca yazana kadar karar verilmişYokuuuuuuuuuuum diyooooooooooooooooooooooooooooor.
O zaman bu tur slhtmtl, eskici ve Deniz'den 2'sini açacağız
İlk kutuyla başlayalım.
Öyle cidden@Dosi son zamanlarda tablo hep heyecanlı oluyor![]()
Off çok kararsızım @denizz19 net konuştu aşırı kararsızım @emreemreu güveneyim mi sana3 dakikayla kaçırdık gibi...
Ulan mahalleden adam mı topluyorsun?