ATV - Yeni Sezon Tanıtım Filmi | 2021-2022

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,813
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
atv-logo-son1.jpg

Türkiye'nin sevilen kanalı ATV'nin yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı!

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Kuruluş: Osman' 'Bir Zamanlar Çukurova', 'Kardeşlerim', 'Kalp Yarası' ve 'İkimizin Sırrı'nın yanı sıra 'Destan ile 'Yalnız Kurt' dizilerini de izleyicisi ile buluşturacak olan; Kenan İmirzalıoğlu, Müge Anlı, Zahide Yetiş, Esra Erol, Cem Öğretir ve Nihat Hatipoğlu gibi ekran yüzlerine de ev sahipliği yapan kanalın yeni sezon tanıtım filmi izleyici ile buluştu.

Yine yorum yapabilirim de pek beğenemedim bunu. :A Bu arada İrem ve Seçkin'in çıkmaması garip.

Fadik Sevin Atasoy'un farklı ve güzel bir enerjisi var, o yalnız olduğu kısım tanıtımın en iyi yeriydi bence. Bu arada ellerinde Şenay Gürler varken neden kaçırmışlar, anlayamadım. :A Başrol değil ama başrol gibi. :A

Hiç beğenmedim. ATV'den öyle çok farklı ya da hareketli bir şey zaten beklemiyorum ama kötü olmuş. :A

Kamera dönerken benim de başım döndü. :A Onun dışında ATV'den her sene birbirinin karbon kopyası tanıtımlar geldiği için ekstra bir yorum yapasım gelmedi. :A

arkada kullanılan müzik çok güzel seçilmiş ancak fragmanda izlerken başım döndü fragman boyunca bir şeyler dönüyor

Bu kadar oyuncuyu sırf bu tanıtım için çekime davet etmek bile onlara yapılan saygısızlık. Hayır içlerinde Kenan İmirzalıoğlu, Müge Anlı ve s. gibi sevdiğim isimlerin olması daha da üzücü. :(

ATV'ye göre epey hareketli olmuş, dizilerinin kadrolarından da epey oyuncu oynatmış ama beğenmedim.

Ayrıca İrem ve Seçkin boşuna zahmete girdiler çekimlere gidip yazık oldu. :A

20210902_133236.jpg

20210902_133238.jpg

20210902_133240.jpg

O kadar uyumlu ki :F
------

Tanıtım eh fena değil güzel :A
2 bölüm sonra final yapacak dizi EDHO'dan daha fazla görünmüş :A :A Çekelim gitsin dedikleri çok belli olmuş :D
Bu kadar oyuncuyu sırf bu tanıtım için çekime davet etmek bile onlara yapılan saygısızlık. Hayır içlerinde Kenan İmirzalıoğlu, Müge Anlı ve s. gibi sevdiğim isimlerin olması daha da üzücü. :(
Beğenmedim daha iyi bekliyordum.
arkada kullanılan müzik çok güzel seçilmiş ancak fragmanda izlerken başım döndü fragman boyunca bir şeyler dönüyor
Züleyha damga vurmuş :A
Hiç beğenmedim. ATV'den öyle çok farklı ya da hareketli bir şey zaten beklemiyorum ama kötü olmuş. :A
Bu kadarmı tanıtım ya :D
Yine yorum yapabilirim de pek beğenemedim bunu. :A Bu arada İrem ve Seçkin'in çıkmaması garip.

Fadik Sevin Atasoy'un farklı ve güzel bir enerjisi var, o yalnız olduğu kısım tanıtımın en iyi yeriydi bence. Bu arada ellerinde Şenay Gürler varken neden kaçırmışlar, anlayamadım. :A Başrol değil ama başrol gibi. :A