ATV - Yeni Sezon Tanıtım Filmi | 2021-2022

Ne alaka kız başrol, Onur değil. :A İlk sezonuyla 10 reytingi gördü ve Şengüling efsanesi... :A
Dizi bu kadar sevildiyse AsDor uyumu sayesinde sevildi ama. :A O kadar kişi arasına bir kişi daha sıkıştırabilirdiler bence. :A Şengül zaten ayrı bir dünya. :bhr: Harika ötesi bir şey. :Z

Dizi bu kadar sevildiyse AsDor uyumu sayesinde sevildi ama. :A O kadar kişi arasına bir kişi daha sıkıştırabilirdiler bence. :A Şengül zaten ayrı bir dünya. :bhr: Harika ötesi bir şey. :Z
O senin gördüğün fancıklar, işi umursamayan teyzelerin sayısı daha fazladır. :A

Bu sezon izlemem ama Şengül sahnelerinden bahsetmiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Ozan Akbaba yok ki hep vardı, konuşulanlar doğru olabilir.
Eklenmiş afişe.

96s3d7q.

@slhttnmtl Onur'u ekleyecekleri yere küçük kızı eklemişler. :bağır:

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Arkadaki şarkı güzel olmuş bence, o rap kısmı gibi olan yeri beğendim. Ama tanıtımı beğenmedim, dönüp durmak yerine daha hareketli bir şey olabilirmiş, müzik de uyarmış hem... ATV tanıtımları genelde hep aynı şekilde oluyor orası aynı, sanki hep aynı düzlem/arka plan ve önünde kanalın yüzlerini bir görüp geçiyoruz tarzı. :D

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
O kadar oyuncuyu, sunucuyu bunun için mi topladılar? Çok iddiasız ve basit olmuş.

Bu arada sosyal medyada bir video yapmışlar, küfürlü olduğu için buraya atamıyorum ama çok iyi. :A

O kadar oyuncuyu, sunucuyu bunun için mi topladılar? Çok iddiasız ve basit olmuş.

Bu arada sosyal medyada bir video yapmışlar, küfürlü olduğu için buraya atamıyorum ama çok iyi. :A
Aman atv'den ne beklersin ki zaten, sen gel FOX'a, gör Hazal Kaya'nın ışıltısını bir de... :bhr: Bu sezonunun kanalı a'dan tanıtım filmine kadar yine FOX olacak. :bhr:

Aman atv'den ne beklersin ki zaten, sen gel FOX'a, gör Hazal Kaya'nın ışıltısını bir de... :bhr: Bu sezonunun kanalı a'dan tanıtım filmine kadar yine FOX olacak. :bhr:
Bir zamanlar Kanal D'nin eline kimse su dökemezdi tanıtım konusunda, şimdide FOX'un eline kimse su dökemez bu bir gerçek cidden. Güzel olduğundan şüphem yok asla. :Z Bir an önce yeni hafta gelsin de yayınlansın. :Z

Bir zamanlar Kanal D'nin eline kimse su dökemezdi tanıtım konusunda, şimdide FOX'un eline kimse su dökemez bu bir gerçek cidden. Güzel olduğundan şüphem yok asla. :Z Bir an önce yeni hafta gelsin de yayınlansın. :Z
O zamanlar Hazal, Kanal D'deydi de ondan, 2017'de FOX'a bir geçiş yaptı, o zamandan beri kanal zirvede. Şahlandı resmen. :Z

Şu tanıtımlara bir baksana ya. :bhr:
Bu arada hakkını yemeyelim, ATVnin bu tanıtımını sevmiştim. :A

2019 tanıtımı aman aman iyi değildi, geçen seneki de o iki tanıtımdan kötü ama iyiydi. :A Bu sene yine zirve olacak ve bu zirve cidden Hazal'ın olduğu yıllara denk geliyor. :Z

Onu ben de çok sevmiştim, Aleyna Tilki'nin şarkısı olsa da becermişler, hatta Nihat Hatipoğlu bile uymuştu o tanıtıma. :A

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
çok kötü, özensiz. tv sektörünün teknoloji ilerledikçe geriye gitmesinin mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum.