- Reaksiyon puanı
- 114,353
- Puanı
- 1,060
Çok güzel düşünülmüş. Fikri sevdim.
Onun söylediği sözler tam dizideki değişime uygunZüleyha damga vurmuş
Çok güzel düşünülmüş. Fikri sevdim.
Onun söylediği sözler tam dizideki değişime uygunZüleyha damga vurmuş
Yazgı yerine Onur Seyit Yaran olsa çok güzel olurdu. Ayrıca bu dizi ne ara efsane oldu?Kardeşlerim'e gereksizlerin konulmaması iyi olmuş.
Ne alaka kız başrol, Onur değil. İlk sezonuyla 10 reytingi gördü ve Şengüling efsanesi...Yazgı yerine Onur Seyit Yaran olsa çok güzel olurdu. Ayrıca bu dizi ne ara efsane oldu?
Dizi bu kadar sevildiyse AsDor uyumu sayesinde sevildi ama. O kadar kişi arasına bir kişi daha sıkıştırabilirdiler bence. Şengül zaten ayrı bir dünya. Harika ötesi bir şey.Ne alaka kız başrol, Onur değil. İlk sezonuyla 10 reytingi gördü ve Şengüling efsanesi...
O senin gördüğün fancıklar, işi umursamayan teyzelerin sayısı daha fazladır.Dizi bu kadar sevildiyse AsDor uyumu sayesinde sevildi ama. O kadar kişi arasına bir kişi daha sıkıştırabilirdiler bence. Şengül zaten ayrı bir dünya. Harika ötesi bir şey.
Eklenmiş afişe.Ozan Akbaba yok ki hep vardı, konuşulanlar doğru olabilir.
O da dizinin başrolü sayıldığı için olabilir mi, Onur yan karakter gerek yok.
Aman atv'den ne beklersin ki zaten, sen gel FOX'a, gör Hazal Kaya'nın ışıltısını bir de... Bu sezonunun kanalı a'dan tanıtım filmine kadar yine FOX olacak.O kadar oyuncuyu, sunucuyu bunun için mi topladılar? Çok iddiasız ve basit olmuş.
Bu arada sosyal medyada bir video yapmışlar, küfürlü olduğu için buraya atamıyorum ama çok iyi.
Bir zamanlar Kanal D'nin eline kimse su dökemezdi tanıtım konusunda, şimdide FOX'un eline kimse su dökemez bu bir gerçek cidden. Güzel olduğundan şüphem yok asla. Bir an önce yeni hafta gelsin de yayınlansın.Aman atv'den ne beklersin ki zaten, sen gel FOX'a, gör Hazal Kaya'nın ışıltısını bir de... Bu sezonunun kanalı a'dan tanıtım filmine kadar yine FOX olacak.
O zamanlar Hazal, Kanal D'deydi de ondan, 2017'de FOX'a bir geçiş yaptı, o zamandan beri kanal zirvede. Şahlandı resmen.Bir zamanlar Kanal D'nin eline kimse su dökemezdi tanıtım konusunda, şimdide FOX'un eline kimse su dökemez bu bir gerçek cidden. Güzel olduğundan şüphem yok asla. Bir an önce yeni hafta gelsin de yayınlansın.
Şu tanıtımlara bir baksana ya.O zamanlar Hazal, Kanal D'deydi de ondan, 2017'de FOX'a bir geçiş yaptı, o zamandan beri kanal zirvede. Şahlandı resmen.
2019 tanıtımı aman aman iyi değildi, geçen seneki de o iki tanıtımdan kötü ama iyiydi. Bu sene yine zirve olacak ve bu zirve cidden Hazal'ın olduğu yıllara denk geliyor.Şu tanıtımlara bir baksana ya.
Bu arada hakkını yemeyelim, ATVnin bu tanıtımını sevmiştim.