Moral bozmak yok hala iki adet 500.000 TL var elimizde...Ben sana dedim iyi gidip sonda bozuyorum diye
Allah'ım çıldırmamaaaak elde değiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil.
Bu kadar güzel gidip bu kadar şanssızlık olmaaaaaz. Uzun süredir böyle kötü bir tur sunmamıştım maalesef
@Mircan Saye'nin kutusunda 200.000 TL vardı.
Teklife gidiyoruz...
Ahahahhahaha, şu an çok eğleniyorum Gerekli loser oldu@Gerekli24 19 numaraaaaa
Yarışmaya yön verdik @TolstoyevskiAllah'ım çıldırmamaaaak elde değiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil.
Bu kadar güzel gidip bu kadar şanssızlık olmaaaaaz. Uzun süredir böyle kötü bir tur sunmamıştım maalesef
@Mircan Saye'nin kutusunda 200.000 TL vardı.
Teklife gidiyoruz...
Beni dinlemedi @Gerekli24Yarışmaya yön verdik @Tolstoyevski
Sen dedin diye açmadım ki ben @Cervantes dedi diye O bugün çok sırtladı beni bu sefer de yüksek gelsin ne yapalımAhahahhahaha, şu an çok eğleniyorum Gerekli loser oldu
@Gerekli24 en son bunu deyince oldu çok güvenme Tols'a500.000 in yanında olduğu için kafan rahat olsun, üst üste iki kutu 500k olmaz üst üste iki yarışmada
1 tl alır giderim ya da yüksek sarı olsa düşünürdüm ama artık kesinlikle sona kadar gideceğim yokum@Gerekli24 Hamdi Bey 8.000 TL'ye kadar düştü. Var mısın yok musun?
Kendi kaybetti, kasa kazandıBeni dinlemedi @Gerekli24
Yokuuuuuuuuuuuuuuuuum diyoooooooooooooooooooor.1 tl alır giderim ya da yüksek sarı olsa düşünürdüm ama artık kesinlikle sona kadar gideceğim yokum
@Cervantes bugün bana çok yardımı oldu o yüzden onu dinledim seni daha yeni görüyoruzBeni dinlemedi @Gerekli24
Hala bak @Gerekli24@Gerekli24 11 numaraaaaa @xdragxx
Sen diyorsan açmıyorum @batuhankaralar yoktur ama bir çağıralım@Gerekli24 11 numaraaaaa @xdragxx
Saf çocuk belki güvenir diye yapıyorum @Gerekli24Hala bak @Gerekli24
3 dakika önce bir konudaymış belki buraya da uğrar bakalımSen diyorsan açmıyorum @batuhankaralar yoktur ama bir çağıralım
Güven banaSen diyorsan açmıyorum @batuhankaralar yoktur ama bir çağıralım
Belki de mavi olduğuna emin olup ters psikoloji yapıyorsunSaf çocuk belki güvenir diye yapıyorum @Gerekli24