Sevilmez mi be @Maskeli FedaiYaptın yine hainliği seviyorsun bu sporu
Sevilmez mi be @Maskeli FedaiYaptın yine hainliği seviyorsun bu sporu
@Mircan Saye 'nin kutusunu aç.@Cervantes kurtar beni
Bu mavi çıksın bir yüzde 5 daha vereceğim Açalım @Mircan Saye i son kararım@Mircan Saye 'nin kutusunu aç.
22 büyük dedi daha önce de tutturmuş @denizz1922 numarayı aç @Gerekli24
Kırmızı açtın yine nedir senin bu kırmızı sevginOlm ne ara açtın sen beni daha kutumu okuyup üflüyordum 🤷🤦♂️ @Gerekli24 @xdragxx @Tolstoyevski @Dosi
500.000 in yanında olduğu için kafan rahat olsun, üst üste iki kutu 500k olmaz üst üste iki yarışmada22 büyük dedi daha önce de tutturmuş @denizz19
Erken açmadım be abiOlm ne ara açtın sen beni daha kutumu okuyup üflüyordum 🤷🤦♂️ @Gerekli24 @xdragxx @Tolstoyevski @Dosi
Ben açtım bir zamanlar500.000 in yanında olduğu için kafan rahat olsun, üst üste iki kutu 500k olmaz üst üste iki yarışmada
@xdragxx açalımBu mavi çıksın bir yüzde 5 daha vereceğim Açalım @Mircan Saye i son kararım
Dedim ben ama kutumla uyudum falan diye.. Anammm yaşımızda var dinleyen yok 😁😁🤭🤭🤭 @Gerekli24 @TolstoyevskiKırmızı açtın yine nedir senin bu kırmızı sevgin
@Mircan Saye son kararın mı?
(Oldu)500.000 in yanında olduğu için kafan rahat olsun, üst üste iki kutu 500k olmaz üst üste iki yarışmada
Abi ne yapayım kendi kutumu da bırakıp sana mı gideyimDedim ben ama kutumla uyudum falan diye.. Anammm yaşımızda var dinleyen yok 😁😁🤭🤭🤭 @Gerekli24 @Tolstoyevski
Evet son kararım@Mircan Saye son kararın mı?
Allah'ım çıldırmamaaaak elde değiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil.Abi ne yapayım kendi kutumu da bırakıp sana mı gideyim
Evet son kararım
Ben sana dedim iyi gidip sonda bozuyorum diyeAllah'ım çıldırmamaaaak elde değiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil.
Bu kadar güzel gidip bu kadar şanssızlık olmaaaaaz. Uzun süredir böyle kötü bir tur sunmamıştım maalesef
@Mircan Saye'nin kutusunda 200.000 TL vardı.
Teklife gidiyoruz...