Türkiye - Karadağ | 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri 4. Maçı

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,855
Puanı
1,060
418562.jpg

A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Elemeleri mesaisine devam ediyor!

G Grubu'nda oynanan 3 maçın ardından 7 puanla zirvede yer alan Türkiye evinde bu akşam Karadağ'ı ağırlıyor. 21:45'te Vodafone Park'ta oynanacak müsabakayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek.

TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak karşılaşmayı bu konuda tartışabilirsiniz.

Ozan derken Tufan'ı kastetmiştim ama Norwich'e transfer olan Kabak yeni aklıma geldi. :A İlk söylediğinde ne demek istediğini anlamamıştım. :A
Çağlar tamam da Kabak'ın neresi "bakan" çok merak ediyorum. :D Adam Liverpool da oynamasına rağmen koca bir yaz takım bulamadı kendine de son anda Norwich'e transfer oldu.

Avrupa Şampiyonasına kadar milli takıma olan inanç büyüktü. Herkes umutluydu o turnuvadan. Şimdi ise yine eskiye dönmüş durumdayız. O turnuvada çok kötü rezil olsak da benim hala umudum var bu takımdan, bakalım toparlanma gösterebilmiş miyiz :A

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: mesmeso
Kadro hakkında yorum yapmayacaktım ama Şenol'un yine bir yerlere yaranmaya çalıştığını görünce gülmeden edemedim. Uğurcan kaleden "formsuz" olduğu için kesildiyse Okay ve Kenan neden oynuyor? Onlar çok mu formda? Milli takım kalesinin bu kadar rahat değişildiği nerede görülmüş acaba? :) Senin bu İstanbul'a şirin gözükme işini ne yapacaz be hoca?

Kadro hakkında yorum yapmayacaktım ama Şenol'un yine bir yerlere yaranmaya çalıştığını görünce gülmeden edemedim. Uğurcan kaleden "formsuz" olduğu için kesildiyse Okay ve Kenan neden oynuyor? Onlar çok mu formda? Milli takım kalesinin bu kadar rahat değişildiği nerede görülmüş acaba? :) Senin bu İstanbul'a şirin gözükme işini ne yapacaz be hoca?
Kenan'ın elinde hocanın kaseti var :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Altay Uğurcan'dan 1-2 gömlek üstün şu anda niye değiştirmesin :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and mesmeso