Merak etme saatte burdayım@Gerekli24 bugün hiç gözükmüyor yedekte birini mi tutsak
Merak etme saatte burdayım@Gerekli24 bugün hiç gözükmüyor yedekte birini mi tutsak
Tamam görüşürüz 21.00 gibi o zamanMerak etme saatte burdayım
İrlanda ligi kupa resmiHangi yöntem
21.00 gibi konuda ol reis yarışma varİrlanda ligi kupa resmi
Sende şu futbolcuları yorumla21.00 gibi konuda ol reis yarışma var
Reis nerde o futbolcular hangi konudaSende şu futbolcuları yorumla
İyi de bunun yöntemle ne alakası var çözemedimİrlanda ligi kupa resmi
@Cervantes senin yedek iş başka baharaMerak etme saatte burdayım
Espri yaptımİyi de bunun yöntemle ne alakası var çözemedim
Fenerbahçe’nin genel sohbetinde @xdragxxReis nerde o futbolcular hangi konuda
Bendeki bu şans oldukça daha çok baharlar beklerim.@Cervantes senin yedek iş başka bahara
Sen yarıştın diye hatırlıyorum hem de birden fazla kereBendeki bu şans oldukça daha çok baharlar beklerim.
Evet ama işte isterse 30 kere yarışayım sonuç değişmiyor. Hep fiyasko, hep fiyasko.Sen yarıştın diye hatırlıyorum hem de birden fazla kere
@Cervantes o kadar kötü ki 100 kere yarışsa toplamda 100bin toplayamazSen yarıştın diye hatırlıyorum hem de birden fazla kere
Tespit gibi tespit. Başkaları yarışırken çok iyi tahminler yapıyorum ama iş kendime gelince tam tersi oluyor.@Cervantes o kadar kötü ki 100 kere yarışsa toplamda 100bin toplayamaz
aynen yani keyfini yapayım diye değil şimdiye kadar senden daha iyi örnekler veren bir tek benim ama ben zaten buralarda çok sık olmadığım için senin yardımların daha faydalı oluyorTespit gibi tespit. Başkaları yarışırken çok iyi tahminler yapıyorum ama iş kendime gelince tam tersi oluyor.
Yok abla forumda herkes arasında olmaz@Gerekli24 niye seninde fotonu görmüyoruz tanırdık senide ablam
Yok abla forumda herkes arasında olmaz