Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Alex De Souza'nın heykelinin önünde fotoğraf çektirmek iyi olurdu ama işte düğün telaşıyla kaçırdın. Gelecek yıl gittiğinde özel olarak gidip çektirirsin fotoğrafını, stadyumu da gezersin. :A

Bir daha kim bilir ne zaman Istanbul'a giderim, bilinmez. :D
Ama Alex de Souza Heykeli'nin önünde fotograf cektirmek bir seref olur. Türkiye'ye gelmis en iyi yabanci futbolcu benim icin. :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Araf
Bir daha kim bilir ne zaman Istanbul'a giderim, bilinmez. :D
Ama Alex de Souza Heykeli'nin önünde fotograf cektirmek bir seref olur. Türkiye'ye gelmis en iyi yabanci futbolcu benim icin. :D
Bu söze şapka çıkarılır işte, doğru söz. Onu izlemek bir keyifti, onu izleyen bir nesil olarak çok şanslıyız. :D

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
iyi bomba patlatmamissin. :A

Dügün telasindan hic bir yeri gezemedim ki. Dolmusun icinden gördüm zaten stadyumu. Dogus yazisi vardi, ha tabi birde Fenerbahce Bogasi ve Alex de Souza Heykeli'nin yanindan da gectim. :D
İrlanda’daki kız o bohemian Dublin Dublinin Fenerbahçe’si Shamrock Rovers Dublinin Galatasaray’ı Saint Patrick Atletic Dublinin Beşiktaş’ı Ucd Dublin Dublinin Fatih Karagümrükü @Yakamoz-Asi
------

Bu söze şapka çıkarılır işte, doğru söz. Onu izlemek bir keyifti, onu izleyen bir nesil olarak çok şanslıyız. :D
Ben O kızla iki maç seyrettim Bohemian Dublin Shamrock Rovers maç
0-12 bitti Shamrock Rovers kazandı Dublin derbisini ardından Fenerbahçe-Galatasaray maçı seriyi bitirdiler @Araf

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Caner Erkin'e Süper Lig haricinde kulüplerin de talip olacağını düşünmüştüm ama başka talip çıkmıyor. Belçika Ligi takımlarından, ne bileyim Rusya Ligi ya da Yunanistan Ligi takımlarından teklif de gelmiyor. Bu gidişle ya Fenerbahçe'de kadro dışı olarak kalacak ya da Süper Lig'de başka bir takıma gidecek. Başakşehir'in gündemine de girmedi ilginçtir ama Trabzonspor'un gündeminde.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Caner Erkin'e Süper Lig haricinde kulüplerin de talip olacağını düşünmüştüm ama başka talip çıkmıyor. Belçika Ligi takımlarından, ne bileyim Rusya Ligi ya da Yunanistan Ligi takımlarından teklif de gelmiyor. Bu gidişle ya Fenerbahçe'de kadro dışı olarak kalacak ya da Süper Lig'de başka bir takıma gidecek. Başakşehir'in gündemine de girmedi ilginçtir ama Trabzonspor'un gündeminde.
Shamrock Roversa yolladım Fifa 21 de @Araf

• İlginç
Reactions: Araf
Kalması taraftarı mısın?

Kalması taraftarı mısın?
Şu anda Caner bu sistem içerisinde uyumlu olamaz. Geldiği her topu alıp orta açacak, doldurt boşalt artık uygun değil. Savunması da zayıf. Bek olarak evrilmeseydi de, hücumcu bir oyuncu olsaydı çok daha iyi olurdu. Bek olarak sıkıntı, kanat bek olarak daha sıkıntı olur. Oynaması çok zor, gitmesi daha iyi olur.

• Üzücü
Reactions: 12.Adam
TS yok.

"Trabzonspor iddiaları gündeme gelirken oyuncunun temsilcisi Batur Altıparmak yaptığı açıklamada 'Trabzonspor ile görüşmemiz olmadı' ifadelerini kullandı. (61 Saat)

Yalanlanmış menajer @mesmeso ama gündeme gelme bakımından Caner Erkin'den bahsettim. Diğer türlü Trabzonspor'un Caner Erkin'i transfer edeceğini sanmıyorum. :D

"Trabzonspor iddiaları gündeme gelirken oyuncunun temsilcisi Batur Altıparmak yaptığı açıklamada 'Trabzonspor ile görüşmemiz olmadı' ifadelerini kullandı. (61 Saat)

Yalanlanmış menajer @mesmeso ama gündeme gelme bakımından Caner Erkin'den bahsettim. Diğer türlü Trabzonspor'un Caner Erkin'i transfer edeceğini sanmıyorum. :D
Aaron Greene Rolly Green Dara Mcguiness birde Kavanagh ve burke bunlar gerçekten iyiler @Araf @Çiğdem @The_Erinch

Hoca istemiyor. İstese çoktan imzayı atmıştık.

Kural yüzünden solda yerli oynatmak zorunda kalıyor. Caner'i de geçmişte yaşadıkları yüzünden istemiyor.
Tabii ki Caner'i hem kişisel sebeplerden dolayı istemez, hem de başa çıkmak zor olur. Kişisel sebeplerini bile bir kenara bırakabilir ama çok agresif ve kural tanımayan tavırları olduğu için onu istediği gibi kullanamaz ve bir şekilde kadro dışı bırakır. Bu tavırları olmasaydı eğer, muhtemelen çoktan alınırdı ya da en azından Fenerabhçe'de kalırdı. Kendi bildiği şekilde devam ediyor, sıkıntısı da bu.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Tabii ki Caner'i hem kişisel sebeplerden dolayı istemez, hem de başa çıkmak zor olur. Kişisel sebeplerini bile bir kenara bırakabilir ama çok agresif ve kural tanımayan tavırları olduğu için onu istediği gibi kullanamaz ve bir şekilde kadro dışı bırakır. Bu tavırları olmasaydı eğer, muhtemelen çoktan alınırdı ya da en azından Fenerabhçe'de kalırdı. Kendi bildiği şekilde devam ediyor, sıkıntısı da bu.
Caner'i kendisi ile olan kişisel problemlerden dolayı istemiyor yoksa Caner'in bizde papazlık yapma şansı yok. Bizde Caner papazlık yapmak istediği an baştan aşağıya tokatlarlar.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx