Fenerbahçe, Diego Rossi ile prensipte anlaştığını açıkladı!
Fenerbahçe, MLS ekiplerinden Los Angeles FC forması giyen Diego Rossi ile prensipte anlaşmaya vardığını, futbolcunun İstanbul'a sağlık kontrolleri için davet edildiği açıkladı.
Bunları sen yazdın di mi?Aktif şekilde MLS takip eden biriyim. Şu kadarını söyleyebilirim ki Fenerbahçe nokta atışı transfer yapmış.
Kendisi hem çizgide iş yapabilir hem de içeriye kat edebilir. Kanat olmasına rağmen oyuncu kurucu özelliği de var. Akıl dolu uzun toplarıyla rakip defansın dengesini bozabilir. Pas kalitesi inanılmaz seviyede yüksek. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçına çıkabilecek kadar iyi bir futbolcu. Şutör özelliği kendisini uzaktan şutlarda bir tehdit haline getiriyor. Oyun sıkıştığı zaman kaleye gönderdiği bir füze size maçı kazandırabilir.
Ayrıca Garry Rodrigues gibi efendi değil sahada, kudurtucu bir tarzı var.
Troll. İçeri kat etme ve şutör özelliği doğru ama.Bunları sen yazdın di mi?
Dedikleri bir de %100'ü ile çıkıyormuş.Troll. İçeri kat etme ve şutör özelliği doğru ama.
Bunları sen yazdın di mi?
Cicaldau geliyor, Texeira geliyor, Rossi geliyor ve her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının bu adamların ligini 7/24 takip ettiği ortaya çıkıyor. Herkes bu adamları çok iyi tanıyor ve paragraflarca analiz yapabiliyor. Ben de yapayım dedim, ne eksiğim var yani. Tutturmuşum bile, baksanıza.Troll. İçeri kat etme ve şutör özelliği doğru ama.
Bende İrlandada İrlanda ligini seyrettim @DarkLegenD @HeisenBerg @ArafCicaldau geliyor, Texeira geliyor, Rossi geliyor ve her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının bu adamların ligini 7/24 takip ettiği ortaya çıkıyor. Herkes bu adamları çok iyi tanıyor ve paragraflarca analiz yapabiliyor. Ben de yapayım dedim, ne eksiğim var yani. Tutturmuşum bile, baksanıza.