Diego Rossi Fenerbahçe'de!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,226
Puanı
1,060
Screenshot_2021-08-31-01-22-34-282.jpeg

Fenerbahçe, Diego Rossi ile prensipte anlaştığını açıkladı!

Fenerbahçe, MLS ekiplerinden Los Angeles FC forması giyen Diego Rossi ile prensipte anlaşmaya vardığını, futbolcunun İstanbul'a sağlık kontrolleri için davet edildiği açıkladı.

MLS'in en değerli oyuncusunu aldık. Sözleşmesi 4 ay sonra bitiyormuş, fırsat transferi denebilir. Kiralık + opsiyon ile çözmüşüz.

Oyuncuyu tanıyanlar çok iyi transfer olduğunu söylüyorlar. Amerikalılar çok övüyorlar ama tabii MLS çok temassız bir lig burada oyuncuyu görmeden erken konuşmamak lazım ama yaşı, mevcut değeri, yeteneğiyle oldukça iyi bir transfer gibi duruyor.

Aktif şekilde MLS takip eden biriyim. Şu kadarını söyleyebilirim ki Fenerbahçe nokta atışı transfer yapmış.

Kendisi hem çizgide iş yapabilir hem de içeriye kat edebilir. Kanat olmasına rağmen oyuncu kurucu özelliği de var. Akıl dolu uzun toplarıyla rakip defansın dengesini bozabilir. Pas kalitesi inanılmaz seviyede yüksek. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçına çıkabilecek kadar iyi bir futbolcu. Şutör özelliği kendisini uzaktan şutlarda bir tehdit haline getiriyor. Oyun sıkıştığı zaman kaleye gönderdiği bir füze size maçı kazandırabilir.

Ayrıca Garry Rodrigues gibi efendi değil sahada, kudurtucu bir tarzı var.

Son düzenleme:
Aktif şekilde MLS takip eden biriyim. Şu kadarını söyleyebilirim ki Fenerbahçe nokta atışı transfer yapmış.

Kendisi hem çizgide iş yapabilir hem de içeriye kat edebilir. Kanat olmasına rağmen oyuncu kurucu özelliği de var. Akıl dolu uzun toplarıyla rakip defansın dengesini bozabilir. Pas kalitesi inanılmaz seviyede yüksek. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçına çıkabilecek kadar iyi bir futbolcu. Şutör özelliği kendisini uzaktan şutlarda bir tehdit haline getiriyor. Oyun sıkıştığı zaman kaleye gönderdiği bir füze size maçı kazandırabilir.

Ayrıca Garry Rodrigues gibi efendi değil sahada, kudurtucu bir tarzı var.
Bunları sen yazdın di mi? :A

Bunları sen yazdın di mi? :A
Troll. :A İçeri kat etme ve şutör özelliği doğru ama.
Cicaldau geliyor, Texeira geliyor, Rossi geliyor ve her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının bu adamların ligini 7/24 takip ettiği ortaya çıkıyor. :A Herkes bu adamları çok iyi tanıyor ve paragraflarca analiz yapabiliyor. Ben de yapayım dedim, ne eksiğim var yani. :A Tutturmuşum bile, baksanıza. :A

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Cicaldau geliyor, Texeira geliyor, Rossi geliyor ve her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının bu adamların ligini 7/24 takip ettiği ortaya çıkıyor. :A Herkes bu adamları çok iyi tanıyor ve paragraflarca analiz yapabiliyor. Ben de yapayım dedim, ne eksiğim var yani. :A Tutturmuşum bile, baksanıza. :A
Bende İrlandada İrlanda ligini seyrettim @DarkLegenD @HeisenBerg @Araf

MLS de olsa bir ligin en değerli oyuncusunu transfer etmek iyi iş. Helal olsun ne diyelim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam