Ne alaka saçma sapan bir diziyle meşhur olmuş zaten, neyini dinleyecem bu şarkınınBu şarkıyı daha önce dinlememiş olman bile müzikle ilgili bağını gösteriyor.
Ne alaka saçma sapan bir diziyle meşhur olmuş zaten, neyini dinleyecem bu şarkınınBu şarkıyı daha önce dinlememiş olman bile müzikle ilgili bağını gösteriyor.
Sanki hiiiç uğraşmıyorsun.Seni junior'um yapacağım artık. Nötr @dreamy'den sıkıldım, sartık seninle uğraşacağım.
------
Boş vakit de her zaman bulunmuyor işte. Ne zaman oluyor bilmiyorum ama gelecek yaza inşallah. O zaman buralarda ol.
Yazın hangi birini yapacaksın, birini kışın yap bariSeni junior'um yapacağım artık. Nötr @dreamy'den sıkıldım, sartık seninle uğraşacağım.
------
Boş vakit de her zaman bulunmuyor işte. Ne zaman oluyor bilmiyorum ama gelecek yaza inşallah. O zaman buralarda ol.
Bu daha hiçbir şey, yeni başlıyoruz.Sanki hiiiç uğraşmıyorsun.
Vakit yok vakit. Sadece yazları boşum.Yazın hangi birini yapacaksın, birini kışın yap bari
Vay benim halime, yandım o zaman.Bu daha hiçbir şey, yeni başlıyoruz.
Kışları ne yapıyorsunBu daha hiçbir şey, yeni başlıyoruz.
------
Vakit yok vakit. Sadece yazları boşum.
Çalışıyorum + sınavlarım var.Kışları ne yapıyorsun
Düğüne noldu?Vay benim halime, yandım o zaman.
Almanya’da sınav yapıyorlar mıÇalışıyorum + sınavlarım var.
------
Düğüne noldu?
Bu saate düğün mü kalırÇalışıyorum + sınavlarım var.
------
Düğüne noldu?
Sence yok mu?Almanya’da sınav yapıyorlar mı
Bizde bu saatlerde yeni bitiyor.Bu saate düğün mü kalır
Yoktur diye düşünüyordumSence yok mu?
Bizde bu saatlerde yeni bitiyor.
Bu sene benim için zorlu bir yıl olacak o yüzden bana bol şans dile.Yoktur diye düşünüyordum
Bol şanslarBu sene benim için zorlu bir yıl olacak o yüzden bana bol şans dile.
Sende burada kalıcısın o zaman?Bol şanslar
Bu sefer gitmeyi düşünmüyorum her seferinde böyle diyorum ve gidiyorum orası ayrı konu
Bir yandan iyiymiş aslında. Burada 12 gibi biter, yakınlarıyla birlikte herkes 12 buçuk olur 1 olur giderler.Sence yok mu?
Bizde bu saatlerde yeni bitiyor.
Arada kaynamış mesajı tesadüf eseri yeni gördüm zaten diyorum sen daha fazla çabalıyorsun @Tolstoyevski den@Tolstoyevski Tarkan'ı kendi haline bıraktığı için teşekkür etmek bana düştü..
Kıyamam Atacanım, geçmiş olsun, umarım kediciğin iyileşir 🙏🙏🙏Bugün dinleyecektim ancak kedim ameliyat oldu, hayati riski de var. 4, 5 gün kalp krizi riski çok yüksek. Gözüm onun üstünde yani müzik dinleyecek havam yok açıkcası abi.
3 bence 8 puanda gayet iyi valla..@kerem @Emre Ozansoy @dreamy @Alos @S.G.A.T. @mesmeso @XanTier @slhttnmtl @BARON男爵 @Ahmed @MEnes @MasacRE @bazinga @Özgür @Silinmiş Üye @batuhankaralar @Sherlock güzel puanlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.
@denizz19 @Maskeli Fedai @Dosi @Gerekli24 @eskici @The_Erinch ve düşük veren diğer herkes... Arafta kalın ve çıkamayın inşallah.
@Silinmiş Üye geçmiş olsun. Teoman açıkçası rakiplerim arasında genel olarak en sevdiğim ve dinlediğim isimdi. Ama Renkli Rüyalar Oteli orta derecede sevdiğim bir şarkısıydı ve rakipleri de güçlü olunca istemeyerek düşük vermek zorunda kaldım. Biraz strateji hatası yaptığını düşünüyorum ama yine de güzel bir yarış çıkardın. 11 hafta gayet uzun bir süre. Teoman ile kaliteli müzikler dinlememize vesile olduğun için teşekkürler.
Sana az bile yapıyorlar Beter ol