Haftalardır bu şarkıyı bekliyordum.@dreamy harikasın teşekkür ederim![]()
Haftalardır bu şarkıyı bekliyordum.@dreamy harikasın teşekkür ederim![]()
Beğeneceğim bir şey sunuluyor da ben mi beğenmiyorum.Sen de hiçbir şeyi beğenmiyorsun![]()
Sanki @Tolstoyevski yerine sen yarışıyorsun.Bekle.. Ecelin geliyor bekle..
------
Ben her zaman tebrik ediyorum aaaSonuçlar güzel ya, iyi gidiyor Tarkan
Heni haftayı bekliyoruz
![]()
Ben de sen niye sitem etmedin dedim. O bile gelmedi @keremSıralama beklediğim gibi ama puan beklediğimden düşük gelmiş. Eve gidince oylara bakacağım.
Hayır, aşırı kalabalıktı konser. O izdihamda kimseyi görmek mümkün değil.![]()
Belki de bu mavi boncuk oyların nedeniyle bırak büyük finali yarı finale bile kalamayacağızBüyük finalde diğer jürilerden daha çok etkiliyor ama bizim oylama![]()
Gelecek hafta sen fark atarsın belki.Bak cicim bak, bu haftada 8 puana inmiş aradaki farkımız 🤗 @kerem
Öyle tabi ne sandınBeğeneceğim bir şey sunuluyor da ben mi beğenmiyorum.![]()
Bundan sonra herkese mavi boncuk var sana yok.Belki de bu mavi boncuk oyların nedeniyle bırak büyük finali yarı finale bile kalamayacağız![]()
![]()
Tarkan gibi bir herife yok demek 😱 Ne diyelimBundan sonra herkese mavi boncuk var sana yok.![]()
Tarkan mı kalmış ayol, içi geçmiş.Tarkan gibi bir herife yok demek 😱 Ne diyelim![]()
![]()
Bundan sonrası çok karışık vallahi.. Herkes elindeki en iyiyi sürmeye çalışacak.. Hayırlısı bakalım 🙏Gelecek hafta sen fark atarsın belki.@phoebebuffay
Git başımdan iyice sinirimi bozuyorsun!!!Öyle tabi ne sandın![]()
Bu hafta ilk ve sondu. Zaten pişman oldum böyle puan verdiğime sonradanBelki de bu mavi boncuk oyların nedeniyle bırak büyük finali yarı finale bile kalamayacağız![]()
![]()
OkGit başımdan iyice sinirimi bozuyorsun!!!
@Tolstoyevski konuya uğramıyor bile..Sanki @Tolstoyevski yerine sen yarışıyorsun.![]()
Sana bile mi 😱Başkalarının acısıyla dalga geçmek sana bile yakışmadı...
Sen kliplerdeki hallerine bak, sonuçta onlarla yarışıyoruzTarkan mı kalmış ayol, içi geçmiş.![]()