Forum değişikBizim forum sürprizleri sever tolstols gidebilir
Evet. 2006'lıyım. Daha büyük mü duruyorum?
Siz yarışmacılar anlamak istemiyorsunuz galiba isterse dedemle yaşıt olsun şarkı zevk meselesi bunun kuşak farkı ile alakası yok zaten beğendiğim şarkılarına yüksek verdim.@Alos her zamanki gibi Tarkan’a kıydı, şaşırmadım… 2000 sonrası doğumlu olanların Tarkan’la arası yok tezim @Emre Ozansoy @EmreCan için de geçerli, yapacak hiçbir şey yok kuşak farkı
4 puana mı seviniyorsun yine
Yaramizda Kalsın oOlmmm dahaaa Aranmızda kalsın diyecez nereye gidiyorsun
Şu puan aralında kurtarır artık4 puana mı seviniyorsun yine
Herkese göre öyledirSana göre. .ss
@Ahmed Yinemi banlandı @kerem @Emre Ozansoy
- 1. Puan Durumu -
56 | maNga
49 | Mor ve Ötesi
48 | Teoman
47 | Hadise
45 | Pinhani
44 | Tarkan
41 | Serdar Ortaç
41 | Candan Erçetin
30 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Candan'ın ne işi var orada? 😱 Pinhani de düşük gidiyor o şarkıya göre.
- 1. Puan Durumu -
56 | maNga
49 | Mor ve Ötesi
48 | Teoman
47 | Hadise
45 | Pinhani
44 | Tarkan
41 | Serdar Ortaç
41 | Candan Erçetin
30 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
10 bin bölüm mü sürdü o dizi@Harunnn60 bunu duymasın. Çok kızar yoksa. @Çiğdem