Ben seni 90 lı falan sanıyordumEvet. 2006'lıyım. Daha büyük mü duruyorum?
Ben seni 90 lı falan sanıyordumEvet. 2006'lıyım. Daha büyük mü duruyorum?
İşleri var sanırım.
Hayır şaka yaptım tabii ki. 97'liyim ben, 24 yaşındayım yani. @Emre Ozansoy @ÇiğdemŞoktayım şu an şaka mı yapıyorsun ciddi misin? Ben seni 90'lardansın sanıyordum Almanya'da okudugun için üniversite diye düşünmüştüm...
5 gerekli bence en azŞu puan aralında kurtarır artık
İzmir oyları sonrası bu tablo değişecektir
- 1. Puan Durumu -
56 | maNga
49 | Mor ve Ötesi
48 | Teoman
47 | Hadise
45 | Pinhani
44 | Tarkan
41 | Serdar Ortaç
41 | Candan Erçetin
30 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Birazdan gelecek, küçük bi işi çıkmış.
Birden öyle deyince ciddiye aldım. Ben 27-28 zannediyordum.Hayır şaka yaptım tabii ki. 97'liyim ben, 24 yaşındayım yani. @Emre Ozansoy @Çiğdem
Açık ara sonuncusun.İzmir oyları sonrası bu tablo değişecektir
Güzel forumumum beni şaşırtmaya devam ediyor Umarım günün sonu da böyle olur.
- 1. Puan Durumu -
56 | maNga
49 | Mor ve Ötesi
48 | Teoman
47 | Hadise
45 | Pinhani
44 | Tarkan
41 | Serdar Ortaç
41 | Candan Erçetin
30 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Puan durumu aşırı kötü
- 1. Puan Durumu -
56 | maNga
49 | Mor ve Ötesi
48 | Teoman
47 | Hadise
45 | Pinhani
44 | Tarkan
41 | Serdar Ortaç
41 | Candan Erçetin
30 | Merve Özbey
Teşekkürler @dreamySıralama yaptı kendisi. O yüzden dediğim gibi arada uçurum bir fark olmadığı sürece oylarını sorgulamam yanlış olur. Konunun da kişisel olmadığına yemin edebilirim.
------
9. Sezon Şampiyonu @dreamy
9 Tarkan - Şıkıdım
9 Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
8 Candan Erçetin - Elbette
8 Merve Özbey - Duman
8 maNga - Cevapsız Sorular
8 Mor ve Ötesi - Araf
7 Serdar Ortaç - Şeytan
7 Pinhani - Dünyadan Uzak
6 Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
O da iyi. Başka bir üye beni +30 yaşındayım sanmıştı. @Silinmiş Üye @ÇiğdemBirden öyle deyince ciddiye aldım. Ben 27-28 zannediyordum.
Neye şaşırdınGüzel forumumum beni şaşırtmaya devam ediyor Umarım günün sonu da böyle olur.
Kim ile kim yer değiştirsin?Puan durumu aşırı kötü
Bayağı bir değişiklik gerekliKim ile kim yer değiştirsin?
Düşük mü bekliyordunÇok yüksek