Fenerbahçe, Süper Lig'in 2021-2022 sezonundaki üçüncü maçında İzmir temsilcisi Altay deplasmanına çıkıyor.
Saat 21.45'te başlayacak mücadele BEIN SPORS HD1'den yayınlanacak.
Karşılaşmayla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yazabilirsiniz.
Aynen telefon sıkıntı yarattıBaşlık biraz sıkıntılı oldu ama olur o kadarı, kazanan sen oldun@Dosi
Kaybediyoruz yada kural hatasi oluyorNeden? Yani bencede açmasın@emreemreu
Teşekkür ederim. Umarım 4/4 serisi olur galibiyet ile.
İllaki banada denk gelir ama şuana kadar kaybetmedik.nKaybediyoruz yada kural hatasi oluyor
Senin açtığın konularla 4'te 4 yapmış oluruz, @emreemreu açsaydı kaybederdik belki. Toteme bak be.Teşekkür ederim. Umarım 4/4 serisi olur galibiyet ile.
Yenilgi normal ama aynı yerde aynı deplasmanda iki kural hatasi cinayete girerTeşekkür ederim. Umarım 4/4 serisi olur galibiyet ile.
------
İllaki banada denk gelir ama şuana kadar kaybetmedik.n
İşte bu avatarıda değiştiremiyorum ikisi bir arada etkili olduSenin açtığın konularla 4'te 4 yapmış oluruz, @emreemreu açsaydı kaybederdik belki. Toteme bak be.![]()
Derbi maçlarının konularını @pompy'e açtıralım, daha garanti olsun.İşte bu avatarıda değiştiremiyorum ikisi bir arada etkili oldu![]()
derbi maçlarında kapışan çok olurDerbi maçlarının konularını @pompy'e açtıralım, daha garanti olsun.![]()
Türkiye Kupasini @Dosiderbi maçlarında kapışan çok olur![]()
Başta @Tolstoyevski tabii ki. Sonuç hüsran olacak ama belki ben de açmaya çalışırım.derbi maçlarında kapışan çok olur![]()
Babamla en son seyrettiğim maç frankfurt amcamla en son seyrettiğim maç olimpiakos @ArafBaşta @Tolstoyevski tabii ki. Sonuç hüsran olacak ama belki ben de açmaya çalışırım.![]()
Frankfurt maçı hangi seneydi?Babamla en son seyrettiğim maç frankfurt amcamla en son seyrettiğim maç olimpiakos @Araf
2006-2007Frankfurt maçı hangi seneydi?