The_Erinch
Süper Favori Üye
Fenerbahçe'nin maçları genelde ikinci yarı zevkli oluyor.Aaaaaaa Fenerbahçe nin zevkli maçı sayılıdır 😁🤭 @Araf
0-3 bitsin1-3 biter demiştim Kicktipp'de ama 0-2 bitse daha iyi olur. 3 hafta boyunca gol yememiş oluruz.![]()
Kusura bakma bunu yeni gördümTebrikler @Dosi![]()
Bir şey mi demiştin?İrfan, Mesut ikisi birden yok 3 puan zor.
1-1 yazmış bideBir şey mi demiştin?![]()
Fenerbahçe'ye olan inancı sıfır, hiç güvenmiyor. Caner Erkin'i gönderdi diye Vitor Pereira'ya aşırı şekilde kinli.1-1 yazmış bide![]()
O değilde şimdi araya milli takım maçı girecek ve bu avatarı en az 2 hafta daha kullanacağım garanti olduFenerbahçe'ye olan inancı sıfır, hiç güvenmiyor. Caner Erkin'i gönderdi diye Vitor Pereira'ya aşırı şekilde kinli.![]()
Ben de büyü bozulmasın diye bu avatarda kaldım.O değilde şimdi araya milli takım maçı girecek ve bu avatarı en az 2 hafta daha kullanacağım garanti oldudeğiştirirsem büyü bozulur diye korkuyorum
![]()
Milli takımlı olanı yapsın @Tolstoyevski, belki milli takım şaha kalkar. Maçlar bitince Fenerbahçe versiyonuna geçersin yine.O değilde şimdi araya milli takım maçı girecek ve bu avatarı en az 2 hafta daha kullanacağım garanti oldudeğiştirirsem büyü bozulur diye korkuyorum
![]()
Yeter ki hep kazanalım 10 ay kalsınBen de büyü bozulmasın diye bu avatarda kaldım.![]()
Biz bazinga ile ne diyoruz sen ne diyorsun. Ben avatarımı değiştirmeye cesaret eder miyim sanıyorsun?Milli takımlı olanı yapsın @Tolstoyevski, belki milli takım şaha kalkar. Maçlar bitince Fenerbahçe versiyonuna geçersin yine.![]()
Karadağ’ı hafife almazsak yeneriz Cebelitarık’ı da @ArafMilli takımlı olanı yapsın @Tolstoyevski, belki milli takım şaha kalkar. Maçlar bitince Fenerbahçe versiyonuna geçersin yine.![]()