Neler yaşadınız Faruk dedeyleBunak istemem Forumdastan bıkığım.
Neler yaşadınız Faruk dedeyleBunak istemem Forumdastan bıkığım.
Oooo anlatırsam ban yerim. .ssNeler yaşadınız Faruk dedeyle
Hamza ya ne diyorsun çok itici tam @serhatt a layık bir erkekRezillik
İsimlere çok hakim değilim Tunahan ile potada olanı diyorsan evet geçen dokunulmazlık oyununda dikkatimi çekmiştiHamza ya ne diyorsun çok itici tam @serhatt a layık bir erkek
Hamza ya ne diyorsun çok itici tam @serhatt a layık bir erkek
Burcu çok kötü takım seçti abicim demiştim sana hem kendini yaktı Ben Barboyla birlikte hep kırmızı ağırlıklı olurduk Emreyle bu sefer olduk Dilarayaıda sevmiyorumda el mecbur onunla birlikte dua etmek zorunda kaldım kırmızılar çevirsinler oyunu diyeKuz çok heyecanlı 26-26
------
27-26😱
Bu ateş yarışmada ilk 16 ya kalmazsa @serhatt a gönderelim kudurupun içindeki ateşi söndürür @Çiğdem @The_Erinch @Angelica @Emre Ozansoy
Laaaa ben onu destekliyorum ama serhatada giderse hemşerime gitmiş olur 😁Bu ateş yarışmada ilk 16 ya kalmazsa @serhatt a gönderelim kudurupun içindeki ateşi söndürür @Çiğdem @The_Erinch @Angelica @Emre Ozansoy
Baya başarılı bir isim. 3 kere bireysel dokunulmazlık aldı.Programı düzenli olarak takip etmiyorum ama favorim Hasan.
O kadar detaylı bilmiyorum ama kendisini yarışma öncesinden tanıyorum ve Instagram'da sohbet etmişliğimiz var.Baya başarılı bir isim. 3 kere bireysel dokunulmazlık aldı.
Hmm. Bir tanışıklığınız var mı yoksa instagram üzerinden mi tek.O kadar detaylı bilmiyorum ama kendisini yarışma öncesinden tanıyorum ve Instagram'da sohbet etmişliğimiz var.
Instagram üzerinden. Bir kaç dizide oynamışlığı var kendisinin, orada görmüştüm.Hmm. Bir tanışıklığınız var mı yoksa instagram üzerinden mi tek.
Gerçekten mi. Hangi diziler?Instagram üzerinden. Bir kaç dizide oynamışlığı var kendisinin, orada görmüştüm.