Ortalara doğru hızlanırız, başlarda biraz seyirci toplamak lazım@batuhankaralar o zaman sıradaki kutuyu alalım 1 saatte 5 kutu açtık bu hızla bitmez bu yarışma
Hadi inşallah senin kutun hariç diğer paralar nerde bilmiyorum. ta geçen hafta çekmiştim aklımda olmaması normal ve bakmayacağımİlk tekliften önce maviler bitti sayılır Hamdi'yi soyup soğana çevireceğim
Tamamdır güzel stratejiOrtalara doğru hızlanırız, başlarda biraz seyirci toplamak lazım
Senin kutunda yüksek beklediğim için açmadım, duruma göre tekrar değerlendiririm@batuhankaralar kutu önerisinde bulunmak isterdim ama benim önerdiklerim kırmızı oluyor genelde. @xdragxx @Dosi Bilirler benim tahminlerimi😄😁😆
İşteeeeeeeeee. VMYM'un kuralı fazla havaya girmeyeceksiiiiiiiiiiiiiin.Son kararım
Hmm anladım. Kadrolu seyirci oldun demek. 😄😁😆Teşekkürler ama ben seyirciyim sen gibi koptum bu hafta
Yoğun tempoda reel ve uzun süreli sunamam oyüzden böylesi iyi. Ara ara kaçıyorumHmm anladım. Kadrolu seyirci oldun demek. 😄😁😆
Mavi kalmamış ve bencede uzak dur@batuhankaralar kutu önerisinde bulunmak isterdim ama benim önerdiklerim kırmızı oluyor genelde. @xdragxx @Dosi Bilirler benim tahminlerimi😄😁😆
MS'deki gibi burada da beni üzdün @The_Erinchİşteeeeeeeeee. VMYM'un kuralı fazla havaya girmeyeceksiiiiiiiiiiiiiin.
@The_Erinch tebrikler sen de kırmızı canavarı oldun iyice.
500.000 TL
Haklısın. 👍Bende kendi kanalımdaki yarışmalarda öyle yapıyorum.Yoğun tempoda reel ve uzun süreli sunamam oyüzden böylesi iyi. Ara ara kaçıyorum
Sonlardan çok kutu açmamışız, 24 numaradan yine dengeleyecek birşeyler bekliyorumMoral bozmak yok yeni kutuyla devam edelim
🥺🥺🥺🥺☹😖😣😞😩😫😢😭😭😭😭😭😭😭🥱Mavi kalmamış ve BENCEDE UZAK DUR
@BARON男爵 yok buralarda son kararın mı peki?Sonlardan çok kutu açmamışız, 24 numaradan yine dengeleyecek birşeyler bekliyorum
20 dakka önce de seni diyecekti@batuhankaralar 15 saniye bekleyemedin ki