Son kararın mı peki?
Ortalara doğru hızlanırız, başlarda biraz seyirci toplamak lazım@batuhankaralar o zaman sıradaki kutuyu alalım 1 saatte 5 kutu açtık bu hızla bitmez bu yarışma![]()
Hadi inşallahİlk tekliften önce maviler bitti sayılırHamdi'yi soyup soğana çevireceğim
![]()
Tamamdır güzel stratejiOrtalara doğru hızlanırız, başlarda biraz seyirci toplamak lazım![]()
Senin kutunda yüksek beklediğim için açmadım, duruma göre tekrar değerlendiririm@batuhankaralar kutu önerisinde bulunmak isterdim ama benim önerdiklerim kırmızı oluyor genelde. @xdragxx @Dosi Bilirler benim tahminlerimi😄😁😆
İşteeeeeeeeee. VMYM'un kuralı fazla havaya girmeyeceksiiiiiiiiiiiiiin.Son kararım![]()
Hmm anladım. Kadrolu seyirci oldun demek. 😄😁😆Teşekkürler ama ben seyirciyim sen gibikoptum bu hafta
Yoğun tempoda reel ve uzun süreli sunamam oyüzden böylesi iyi. Ara ara kaçıyorumHmm anladım. Kadrolu seyirci oldun demek. 😄😁😆
Mavi kalmamış ve bencede uzak dur@batuhankaralar kutu önerisinde bulunmak isterdim ama benim önerdiklerim kırmızı oluyor genelde. @xdragxx @Dosi Bilirler benim tahminlerimi😄😁😆
MS'deki gibi burada da beni üzdünİşteeeeeeeeee. VMYM'un kuralı fazla havaya girmeyeceksiiiiiiiiiiiiiin.
@The_Erinch tebrikler sen de kırmızı canavarı oldun iyice.
500.000 TL
Haklısın. 👍Bende kendi kanalımdaki yarışmalarda öyle yapıyorum.Yoğun tempoda reel ve uzun süreli sunamam oyüzden böylesi iyi. Ara ara kaçıyorum![]()
Sonlardan çok kutu açmamışız, 24 numaradan yine dengeleyecek birşeyler bekliyorumMoral bozmak yok yeni kutuyla devam edelim![]()
🥺🥺🥺🥺☹😖😣😞😩😫😢😭😭😭😭😭😭😭🥱Mavi kalmamış ve BENCEDE UZAK DUR![]()
@BARON男爵 yok buralarda son kararın mı peki?Sonlardan çok kutu açmamışız, 24 numaradan yine dengeleyecek birşeyler bekliyorum![]()
20 dakka önce de seni diyecekti@batuhankaralar 15 saniye bekleyemedin ki![]()