Hahahahah problem değil, maksat merakım giderilsin, listeden bir kişi elensin.Boşa heyecan yapma standart bir tipim var![]()
Hahahahah problem değil, maksat merakım giderilsin, listeden bir kişi elensin.Boşa heyecan yapma standart bir tipim var![]()
Kaç kişi var listedeHahahahah problem değil, maksat merakım giderilsin, listeden bir kişi elensin.![]()
Sayısını ben bile şaşırdım 66 kişi görünüyor şuan forum dışı da dahil.Kaç kişi var listede![]()
En çok @Tolstoyevski ama dimiSayısını ben bile şaşırdım 66 kişi görünüyor şuan forum dışı da dahil.![]()
En çok derken?En çok @Tolstoyevski ama dimi![]()
Merak ettiğin yaniEn çok derken?![]()
12 numara biraz tehlikeli geldi o yüzden biraz daha ilerlemek istiyorum@emreemreu'nun önerisini ciddiye almıyor musun o da 12 demişti![]()
Peki sen bilirsin12 numara biraz tehlikeli geldi o yüzden biraz daha ilerlemek istiyorum![]()
7-1812 numara biraz tehlikeli geldi o yüzden biraz daha ilerlemek istiyorum![]()
Adını bile bilmiyoruz ki tipini görmek imkansızİlk 5'e girer.@Tolstoyevski
Oha sizde mii bilmiyorsunuz? 😱Adını bile bilmiyoruz ki tipini görmek imkansız![]()
Ben bilmiyorum bilen varsa bilmiyorumOha sizde mii bilmiyorsunuz? 😱
Ben onun bir adının olabileceğini hiç düşünmedim bu zamana kadar.Ben bilmiyorum bilen varsa bilmiyorum![]()
Tolga falandır belki nickine yakın olarakBen onun bir adının olabileceğini hiç düşünmedim bu zamana kadar.Adı Tols'tur diye kaldı bende.
![]()
14 numarayı açabiliriz sanki, bana bayağı yakın geldiPeki sen bilirsinYeni kutuyla devam edelim o zaman...
Iıı bence değil.Tolga falandır belki nickine yakın olarak![]()